![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
nobrede ilkdefa türkiye kupasini elleyebildi ![]() | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Beyefendi sırıtma işine geldiği gibi kıvırma bu sezonun maçlarından bahsediyoruz geçen sezondan değil . Beşiktaşı bobocular bitiriyor gidin başımızdan yahu zerre kadar faydanız yok takıma alın bobonuzu gidin . | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam anlıyorum Nobre'yi seviyorsun ama şu anda sadece Nobre'yi savunmuyorsun insanlara hakarette etmiş oluyorsun ben Bobô'yu çok seviyorum o zaman ben Beşiktaş'ı mı bitiriyorum ben Beşiktaşlı olmuyor muyum?İnsanların ne kadar Beşiktaşlı olduğunu veya ne kadar Beşiktaş'a faydalı olduğunu sorgulayamazsınız.Bugüne kadar hiçbir Bobô'yu seven bir arkadaşın Nobreciler Beşiktaşlı değil yok Nobre'yide alın gidin gibi birşey yazdığını görmedim.Ama siz bunu çok yapıyorsunuz özellikle de biri Nobre'yi beğenmediği zaman o kişi futbol cahili,futbolun 'f'sinden anlamayan,Beşiktaşlı olmayan biri oluyor ve bunlarıda dile getiriyorsunuz.Ama bu kadar da olmaz bu kadar ağır eleştiriler olmuyor bence.Herkes Nobre'yi veya Bobô'yu beğenmek zorunda değil herkesin birbirine ve görüşlerine saygılı olması lazım değil mi?? | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 5 metreden gol atamiyorsun nobre ama olan oldu önüne bak ve artik bu tür kolay goleri kacirma ya
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nobre sen golcü filan değilsin. Var mı şöyle 1 adam geçipte, çok zor pozisyonda attığın bir gol yok. Top gelecek boş kale olacak ki ayağınla dokunup atabilesin. rastgele vuruyorsun ve gol oluyor. Bilinçli bir tane attığın gol yok. Bizim forvetlere FEYYAZın attığı golleri gösterceksin. Hepsi bilinçli ve nereye vurduğunu bilen soğukkanlılıkla attığı gollerdi. Golcü öyle olur işte. Feyyazın febeye attığı bir gol varki yeryüzünde eşi benzeri yok o golün. Bu zamanda ve bu şartlarda bu paralar olduğunda FEYYAZ olsaydı da görürdük o zaman gol atmak nasıl bir iş. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |