![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya arkadaşım ne futbolu bilmemesi falan filan biz nobreye süper golcü evet bizim herşeyimiz kurtarıcımız falan demedik zaten adamın yeteneği belli takımın as golcüsü olamaz iyi bir yedek olur belki anca ama sürekli tek suçlu nobreymiş gibi konuşulması bana çok ters geliyor. Koşması neden önemli dersen koşması mücadele etmesi maçı kazanmak için takımı ateşlemeye çalışması sürekli sahada terini sonuna kadar akıtması şundan önemli. O sahada bunları da yapmadan yürüyen dolaşan ve ben bu takımın hücum gücüyüm die geçinen oyuncularımız da var bobo nun tello nun holosko nun ne kadar yetenekli oyuncular olduğunu biliyoruz ama bu kadar vasıfsız bir oyun ortaya koyarlarsa afedersin de ben de nobreyi suçlayamam nobre yetenekleri kısıtlı da olsa elinden gelen herşeyi o yüce forma için yapıyor nobreye hakaret etmek onu kötümsemek diğerlerinden hiç bahsetmemek hala üstüne basa basa sölüyorum çok yanlış bir yaklaşım. Sen takım olarak nobreyi 4-5 tane pozisyona bile sokamıyorsun bir maç içinde adama nası golcü misyonu edindirceksin. Bize Zlatan bile gelse şu oyun anlayışı içinde bu kısırlıkta uzaktan muzaktan belki bi tane atar başka da bişe olmaz. | ||
![]() |
|
![]() | #62 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #63 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Nobre'yi pozisyona sokamamakmı ? Aynı maçı izledik değilmi ? Ewt koşmayan Bobo, Holosko ve Nihat Nobre'den kat be kat iyidir. Pozisyonunu bulur, şutunu çeker golünü atar. Nobre koşsun dursun .. Tabela koşarak değişmiyor. Katılmadığım bir nokta daha var, Nobre Beşiktaş'ın yedeği değil, Vestel Manisa'nın top toplayıcısı olacak vasıfta değil . Bende bunu üstüne basa basa söylüyorum . Taraftar kendini ateşler zaten, elini kolunu sallayarak coşturmasına gerek yok, Beşiktaş taraftarıyız biz . Öyle bi coşarızki .. Bize başarı getirecek adam lazım. Kendini yere atmak için fırsat kollayan, fb maçında kaçırdığı golü bana kim açıklayabilir ya ? Öyle bi topa vuruş şekli vardı da bizmi bilmiyoduk ? Kupanın hesabını versin kardeşim .. Sivok'a yıktılar maçı .. Nobre o golü atsaydı o zaman derim bende . Kimsenin Nobre'yi günah keçisi ilan ettiği yok, Nobre'nin beceriksizliği var ortada . Blackeagles arkadaşım, form tutucak demişsin . Kaç yıl daha bekliyicez Nobre'yi Delgado'yu form tutmaları için .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() |
![]() | #64 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bobo nihat holosko son 2 maç ta harikalar yarattı her şutları gol oldu nobre durdu dimi yazıklar olsun ne diyim . | |||
![]() |
![]() | #66 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Hocam bana neden yazıklar olsun onu anlamıyorum, yahu naptı bu adam Allah aşkına . Sanki Torres'i konuşuyoruz. Naptı bu adam ya çok basit bi soru . Lütfen genişletin artık çehrenizi . Zaten bu yönetim sayesinde ikinci sınıf adamlar transfer listesinde . Bari siz biraz yükseltin çıtanızı .. Git Nobre, Beşiktaş'ı seviyorsan git .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Üzülme nobrecim sezon boyunca maçlarda deli dana gibi koşarsın hava topuna çıkarsın 32 maç oynarsın 10 gol atarsın biz beşiktaş taraftarı olarak alıştık zaten canını dişine takıyor yav helal olsun deriz alkış tutarız sezon böyle gelir gider. sözleşmen biter bu sefer 10 gol attığın için 5000000 euro yılık alırsın. Nede olsa bonkör başkanımız var. Ama ben sana alkış yapan stempo tutan taraftar değilim. Bana koşma kardeşim istemiyorum maç boyunca yat istersen ama gelen pozisyonu at, asist yap bi sezonda 20 gol at bi çalım at bi adam geç. Bi kafa topu almayınan bu işler gitmez. Kusura bakma ben yemiyorum seni hiç sevmedim bundan sonrada sevmiyeceğim. | ||
![]() |
![]() | #68 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç bişey demiyorum devam edin böyle vefasızlığa . 1 maç ta futbolcuları idam edin biçin yakın yıkın aferim size ezik medya nın yapamadığını yapıyorsunuz aferim size büyük taraftarlar yerle bir edin takımı , daha bismillah be sezonun ilk maçı . | ||
![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Geldiği günden beri sevmiyorum ben nobreyi de, delgadoyu da. Nobre golcü değil, delgado da gerçek 10 numara olacak bir yıldız değil. Nobre, bir adamı çalımlayıpta attığı tek gol yok (golcü böyle olmaz) Delgado bir yıldız değil (bir tane üst düzey maçta öne çıkıpta maçı alabilmiş değil) | ||
![]() |
![]() | #70 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bi kere de o top kıçına başına değmeden gol at. Senelerdir bekliyoruz biz bu adamı ne bi maçı .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |