![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Üzülme nobrecim sezon boyunca maçlarda deli dana gibi koşarsın hava topuna çıkarsın 32 maç oynarsın 10 gol atarsın biz beşiktaş taraftarı olarak alıştık zaten canını dişine takıyor yav helal olsun deriz alkış tutarız sezon böyle gelir gider. sözleşmen biter bu sefer 10 gol attığın için 5000000 euro yılık alırsın. Nede olsa bonkör başkanımız var. Ama ben sana alkış yapan stempo tutan taraftar değilim. Bana koşma kardeşim istemiyorum maç boyunca yat istersen ama gelen pozisyonu at, asist yap bi sezonda 20 gol at bi çalım at bi adam geç. Bi kafa topu almayınan bu işler gitmez. Kusura bakma ben yemiyorum seni hiç sevmedim bundan sonrada sevmiyeceğim. | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç bişey demiyorum devam edin böyle vefasızlığa . 1 maç ta futbolcuları idam edin biçin yakın yıkın aferim size ezik medya nın yapamadığını yapıyorsunuz aferim size büyük taraftarlar yerle bir edin takımı , daha bismillah be sezonun ilk maçı . | ||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bi kere de o top kıçına başına değmeden gol at. Senelerdir bekliyoruz biz bu adamı ne bi maçı .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bekliycez 3-4 maçta bi tane boş kaleye atacak sezon toplamında 10-11 tane olacak bitti dimi? Ama koşmuş nobre deli fişek gibi? | |||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Geldiği günden beri sevmiyorum ben nobreyi de, delgadoyu da. Nobre golcü değil, delgado da gerçek 10 numara olacak bir yıldız değil. Nobre, bir adamı çalımlayıpta attığı tek gol yok (golcü böyle olmaz) Delgado bir yıldız değil (bir tane üst düzey maçta öne çıkıpta maçı alabilmiş değil) | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kardeş yok işte akıllarda kalan muhteşem akıl dolu bir golü. Olsa sen dersin zaten filan maçta filan adamı geçipte şöyle bir gol. altıpas içinde boş kaleye... 53 golüde böyledir emin ol. Ha bak bir tane var kocaeliye geçen sene atmıştı cezaalanı dışından. tamam bir tane buldum. Zaten sanırım hayatı boyunca cezaalanı dışından attığı tek goldür. Ama yani o gol içinde kalkıpta ben nobre golcüdür demem valla. | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |