![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abi yazının altına imzamı atmakla beraber ezikbahçe ve gayse nin transferlerini kıskananların Beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum , inanmak istemiyorum . şampiyon olduk olalı forumda acayip acayip adamlar çoğaldı , hani bjk taraftarı sevinmek için sevmemişti bu takımı ne oldu , yazıklar olsun böyle taraftarlığa ilk hafta dan çok kişi sattı takımı . Kulübe zerre kadar faydası olmayanlar daha ilk maçtan yerle bir etti takımı Başkana futbolcuların hepsine sadece bu forumda değil diğer bütün sitelerde de çok ağır hakaretler küfürler ediliyor , inanamıyorum Şampiyon takımın taraftarı nasıl böyle yapar yakıştıramıyorum . Bir taraftar grubu herşeyimi bilir herşeye mi karışır madem taraftar kulübün her işine karışacak neden başkan seçiliyor neden futbolcu alınıyor neden teknik direktör alınıyor madem taraftar herşeye karışacaksa bütün futbolcuları gönderelim taraftar çıksın sahaya hocayı gönderelim taraftar teknik direktörlük yapsın . ya ayıptır yazıktır günahtır abi ya olmaz böyle bişey ya senin de diğin gibi abi herkez haddini ve yerini bilsin yeter artık yav yemin ederim yeter artık . son diyeceğim daha ilk maçtan kulübüne futbolcusuna sırt çeviren yerle bir eden taraftar olmaz olsun . Konu _Blackseagless_ tarafından (10-08-2009 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
1-futbol sadece bir oyundur ama ben o oyunda 8-0 yenilince dünyam kararıyo 2-2 beraberlik alınca o gitsin bu gitsin diyenleri bilmem 2 maçta karar verilmez ama şu takımdan toroman ve ismail dışında gidince üzüleceğim adam yok 3-geçen senede söyledim yine söylüyorum takım yetersiz. ama geçen senede olduğu gibi transfersiz şampiyon olmamız imkansız. tıpkı yusuf ve ernst gelmeseydi olamıcağımız gibi 4-bu takım değil 10. küme düşse gitmeyen adam değildir. ama bu yönetimde artık taraftarı salak yerine koymayı bıraksın hatta yönetmi bıraksın. 5-okadar eskilerden bahsediyosunuz bende yılları istiyorum eskisi gibi başkanımız verdiği sözü tutsun tutamayacağı sözü vermesin ben 26 yaşındayım ağız tadıyla yaşadığım 2 şampiyonluk 100.yıl ve bu seneki. şampiyonluklar için kupalar için sevmedik biz bu takımı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
2-İki beraberlikle kimse gitsin demedim demem. Sezon bitince gitmesi gerekenler gitmedi zaten. 3- Geçen sene ligin bitimine 6-7 hafta varken burda başlık açmıştım ben inanıyorum diye. Hem lige hem kupaya. Çünkü futbolda umut vardı. 4- Bobo oynamıyor, Nobre ise basit takımlarda oynayabilecek sıradan bir futbolcu. Ferrariye gelince iyi futbolcu tek maçta bile kumaşını belli eder. 5- Al febe ve gese tüm oynadıkları resmi maçlarda galip geldiler. Yaptıkları transferlerde ortada. 6-10. olabiliriz sorun değil. ama Beşiktaşsak biz sahaya çıktıklarında yüreklerini ortaya koyup oynamalılar. Nobre 1 metreden kaçırmamalı. İ.Akına cezalanımız içinde slalom yapmasına izin verilmemeli. Ağız tadı ile futbol izlmeyemediğimiz için bunları yazıyoruz. Ne yani i.Akının attığı gol güzeldi aa ne güzel keyifli bir gol izledik mi diyeceğiz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
2-sezon bitince gitmesi gerekenlere biz taraftarlar değil o takımı yönetenler karar verir.. 3-kesinlikle aynı fikirdeyim..ama forumu araştırırsanız ben Denizlinin ilk Ankarada takımın başında çıktığı gün bu takımın şampiyonluğun favorisi olduğunu yazmıştım.. 4-Ferrari,kumaşını zaten italyadaki kariyerinde belli etmiştir..Ama illaki tek maçına bakıp karar verilecekse,yaptığı hataların duruş ve pozizyon hatası değil yanındakileri tanımamaktan kaynaklanan hatalar olduğunu sanıyorum.. 5-FB ve GS oynadıkları resmi maçları kazandılar diye bundan sonrakileri kazanacaklarının sinyalini mi verdiler..tabiiki transfer yapacaklar,çünkü biri 4. biri 5. oldu.. 6-Beşiktaş'ın kaybetse bile ölesiye koştuğu konusunda zaten herkes hemfikir..Nobre 1 metre den de kaçırır 50 cm den de önemli olan pozisyona girmektir..İ.Akın ceza sahasında slalom yapar..o her takımın ceza sahasında slalom yapacak bir yetenektir.. Futbolda gelişim Teknik ve Mental olmak üzere iki ana grupta toplanır..Uluslararası standardı yakalamak için her ikiside aynı oranda gelişmelidir.. Mental gelişimin en önemli unsuru da futbolun bir oyun olduğunu kabul edip,güzel futbolu kim oynarsa oynasın ( İ.Akın bile olsa) takdir edebilmektir..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Anlatamazsın abi ne dersen de boş . Şampiyonluk felan kimsenin umrunda değil bütün dertleri gayse fb transfer yaptı ya medya pof pof ladı ya bizde bir adam alalım medya pof pof lasın gayse ve fbi ile ufak abdest yarıştırsınlar bütün derdi bu bağzılarının , Allahtan az da olsa aklı selim taraftarlarımız var . Konu _Blackseagless_ tarafından (10-08-2009 Saat 19:04 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sadece biraz sabır..kesinlikle daha iyi olacak herşey..ben hem ferrari hem de nihattan çok çok ümitliyim..Fakat bir sağlam,yetenekli orta saha oyuncusu ihtiyacımız olduğu gerçeği su gibi ortada.takımda o işi yapacak adam yok..belki çok az Yusuf ama hiç yeterli değil ve zaten geliş amacı da o değildi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkes haddini ve yerini bilecek....biraz araştıracak,biraz öğrenecek ..neyin ne olduğunu anlayacak öyle yazacak..burası mahalle kahvesi değil...iki maçta o gitsin bu gitsin muhabbeti sıktı artık...
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (10-08-2009 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi canım hadi işine....
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |