![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | iyi günde kötü günde yensede yenilsede herzaman Besiktasimiza tam testek olmaliyiz,yönetim eksikleri transferle doldurmadigindan SIKINTI cekebiliriz maclarda zorlanabiliriz ne olursa olsun Besiktasimizi elestirmek yok sorunlari görüp nasil cözülebilecegine fikir üretmek ve yorum yapmak daha dogru olur.. | ||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | daha ortada bisey yok ama acilen toparlanmaliyiz, ha takim cokmu kötüydü kesinlikle hayir ama cokda iyi deildik
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Destur Bismillah,daha ilk haftadan "karamsarlığa" düşersek,sezon sonunu tamamlayamayız.3-4 hafta sonra takım iyice adapte olacaktır. Fakat,10 numara eksikliği açıkça hissediliyor.Delgado'ya bile razıyım şuan. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hiç umutsuz değilim takımım adına çok güzel top oynıcağını düşünüyorum ben beşiktaşın önümüzdeki haftalarda inşallah çok daha üretken iyi oyun çıkartıcaz olabilir bazı kazalar önemli değil diye düşünüyorum
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | haklı olabilirsin ama daha nihat form tutacak bobo kafasını toplıcak nobre kendini geliştiricek ancak öyle düzelir bu takım. bu yazdıklarını bende düşündüm ama şunuda unutmayın rakip g.saray ve türkiyede kolay kolay maç kaybedecğini sanmıyorum gol yer ama yediğinden fazlasını atar. kilidi açıcak bir sürü adam var
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #8 | ||
| GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her şerde bir hayır vr demişler geçen haftadan gerekli dersler çıkarılır takım düzelir emin olun ![]()
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
| | |
| | #9 | ||
| xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | medya herkesı oyuna getırıo ztn | ||
| | |
| | #10 | ||
| beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bnm bu takıma her zmn güvenim varr ![]() ![]()
__________________ BeşiktAŞK | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |