![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | takımın baştan aşağıya revizyon olması şart şimdi isim veririm fakat duygusal arkadaşlarımız o olmaz bu olmaz derken gene aynı yerde kalırız eğer şu ligde diğer takımlar bu haldeyken bile şampiyon olamıyorsak yazıklar olsun bize ki zaten bu saatten sonra şampiyon olsakta sindiremem
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ernst haric tüm yabancıları gönderilmesi lazım tabi gönderebilirsen...sinan engin sivoka 10milyon euroluk teklif var diyip duruo ...hadi gönderin bakalım... bu yabancılar kalırsa seneye avrupada bi rekor daha kırarız... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sezon başında 2 ibrahim kavga edince gönderilecekler diye inanılmaz sevinmiştim. Bi kere o kadar kısa boylu adamdan defans oyuncusu olmaz. Toramandan da üzülmezden de nefret ediyorum isterlerse kalan her maçı ikisi kazansın. Bu ikisi gitmeli. Gökhan, bobo, hele hele Delgado, serdar özkan, ibrahimlerin ikisi kesinlikle gitmeli çünkü bunlar artık zarar veriyor takıma özellikle delgado ve iki ibrahim. Yav biraz ruh olsun be. Abi ben denizli şunu oynattı bunu oynattıya karışmıyorum. Sen Beşiktaşın futbolcusuysan eğer o takımda kadrodaysan hayvan gibi mücadelee edeceksin. Ruhunu koyacaksın ortaya. Parçalayacaksın kendini. Yoksa bu takımda işin yok kapı açık defol git. güyzanın attığı gole bak yine aynı zavallı ikili gökhan ve ibrahim aynı tarz golleri yemek tarz haline geldi. Gökhan ve ibo varsa tamam aşırtır adam oldu bitti. Lanet olsun ya. Kardeşim sivok ve zapo ne diye alındı ne diye. Kurtulun şu gökhandan ve ibolardan. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Durun bakalım ne oluyor yaw.İşimiz zor ama şampiyonluğu Holosko,Bobo yada istenmeyen oyuncular sayesinde kazanırsak ne olacak?Bekleyelim.Sene sonunda konuşuruz bunları. Fakat Delgado-Cisse-Serdar Özkan sınırdalar....
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bobo Delgado gökhan zan serdar özkan Bobo ankara maçında gol atar,bobo bobo diye bağırırız,ama şu çok açık nobrenin yarısı kadar mücadele etmiyor bobo.hiç olmazsa ceza sahası çevresinde hareketli ol,ne bileyim,orta sahaya gel top al,bi tane hava topu kazan.sahada ölü gibi durma.
__________________ Sen Benim Damardaki Kanım, Alnımdaki Yazım Şanlı BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bobo-delgado-zapo-serdar özkan-ibrahim üzülmez holoskoda kendine gelmicekse oda hemen gitmeli.. bu admalar gidip yerlerine taş gibi sağlam adamlar alınmadıkça seneyede birşey olmaz.Kaldı ki zaten alınmaz öyle adamlarda bizde boşa hevesleniriz boş işler..Benim şu futbol takımına olan bütün aşkımı bitirdiler artık.yazıklar olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | demirören istifa etsin yeter ama olmıcak duaya amin denmez. zapo-cisse-delgado-bobo yollansın tello ile holsoko +2 olur. yerli olarak serdar k.-serdar ö. kiralık uğur inceman satılık olmalı ortasahaya oyunu 2 yönüyle oynayan 2 adam şart pancu gibi gunti gibi.ayrıca pivot santrafor şart olmassa olmaz transfer pivot santrafordur.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (04-05-2009 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Şu maçta gökhan gönül stoperdeyken nobre olsa hatta batuhan bile yeterdi,gökhan rüyasında bile bizim forvetleri görürdü.Bobo ya inanamadım 1.72 lik gökhandan ne hava topu ne ikili mücadele alabildi.Sürekli dribling le gol atmaya çalışıyor bobo,o işi holosko yapmalı bize bitirici,topu saklayıp takımın ceza sahasına gelmesini sağlayacak adam lazım.Nobrenin daha tekniği kısacası.Bu tür bir adam almak bu kadar zormu,Fulya projesinden gelecek paralar bobonun delgadonun maaşını arttırmaya giderse ben bu yönetimden umudu keserim
__________________ Sen Benim Damardaki Kanım, Alnımdaki Yazım Şanlı BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |