![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | demirören 'i seven ße$iKta$Lı cok azdır.. ama yinede az cok düzeLme war qißi.. Lakin ne de oLsa e$$eqe aLtın semer hesaßı kar$ımıza cıkıyor.. transFerLer cok ince eLenip sık dokunuLmaLı sonucda ßi takım oyunu ßu ,takıma ayak uyduramayacak insanLarı aLmak hata proßLem we para sıkıntısı oLu$turuyor.. umarım ßu sene qider demirören..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katilmiyorum. demiroren artik eski demiroren degil. birseylerin farkina varmis bir demiroren. lig daha yeni basladi. konusmak icin cok erken.inaniyorumki guzel seyler olacak. herkeste iyi biliyorki biliyorki baskanimiz demirorendir secimler gelene kadar. ayrica 10 dan fazla konu acildi bunla ilgili. kabak tadi vermeue basladi once ligde biras zaman gecsin sonra gozden gecirirsiniz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | transfer konusunda hak veriyorum cok basarili degiliz . bu konuda toparlanmak gerek | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Arkadaşım,kardeşim ne kabul edersen; Başarı elbetteki mutluluk vericidir.Ama görüyoruz ki günlük şeyler.Şampiyonluk ve kupa sevinci yaşandı bitti.Bundan sonraki gelecek hergeçen gün bu adam sayesinde kararıyor.Önemli olan bu seneki transfer olayları da(topuz yada 10,5 numara) değil.Beşiktaş duruşu deyip her konuda alay eder gibi taraflı tarafsız herkesin tasvip etmediği davranışlar sergilenmesi.Başkanın hataları hakkında o kadar çok şey yazarım ki (çok yazdık forumlarda artık her seferinde tekrar bunları yazmak can sıkıcı olmaya başladı) bu sayfa yetmez ve biliyorum ki 7 senedir Beşiktaş'lının ilk duası başkanın biran önce bu kulübün yakasından düşmesidir.Makama saygımız sonsuz fakat makamın saygınlığını yerlebir eden makam sahiplerine kızgınız.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |