![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben olsam satmam diyorum eger konumuz sadece paraysa. ben ve bazı arkadasların demek istediği boboyu satarsak yerine alacağımız sizin istediğiniz kalitede adam! kaç para ediyor?? ve bu zamana kadar kaç tane öyle forvet gördük beşiktaşta? benim hatırladığım feyyazdan beri bi sezon ahmet dursun, bi sezon da ilhan 20yi gecti, ama onlar 2. 3. senelerinde kaç tane attı? | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Açıkcası boboyu çok seviyorum belki ama objektifde olmak gerekirse yer yer ama boboda sürekli gözlemlediğim durum her sene çok iyi başlayıp sonradan sanki rolantiye alıyormuş görünümü oluşuyor.. Hepimiz hem fikirizdir ki özellikle bu sene başında gs kewell ve barosu aldığında fb de guizayı aldığında kim gol kralı olur yada kim daha kaliteli dediğimizde hepimiz bobonun diğerlerinden daha kaliteli olduğunu ve sezon başındaki görüntüsüyle gol krallığını rahat bi şekilde alacağı yönündeydi.. Yanlız ne varki her sene olduğu gibi ne olduysa ilerleyen dönemlerde bi düşüş içine girdiğide gözlerden kaçmıyor.. Belki bu sezon denizlinin geldiği ilk dönem kadroya girmekte zorlanmış olsada hatta bu yüzden çoğumuz isyan ettiğimizi dile getirmiş olsakda keza sakatlıklarınıda hesap edince çok verimli bir yıl geçirmediğini kabul ediyorum.. Bunun yanısıra diğer arkadaşlarımızında dediği gibi bobonun birden çok meziyeti var belki holosko kadar hızlı nobre kadar hava hakimiyeti olmayabilir ama bu bobonun kötü olduğu anlamına gelmemektedir ve belli standartları olan bir oyuncumuz olduğunu düşünecek olursak bobonun gönderilmesini kesinlikle istemem ne olursa olsun... Teklife bakılacak olursakta eğer ister 4 ister 8 olsun gönderilmemeli diyorum...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 4 milyon az yoksa kalmasindan yana dgilim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
53 Golün 8ini Bobo atmış..Evet..10 unu Nobre Atmış, 9 unu Holosko Atmış, 6sını Tello, 5-6 tane Delgado Atmış..Sivok Atmış, Zapo Atmış, İbo atmış, Ekrem atmış, Serdar atmış..Atmış da atmış..Görüyoz ki attığmz goller mevkilerle de orantılı olarak neredeyse eşit paylaşılmış..3 forvet oynyan bir takımız biz..Bütün forvetleri kullanıyoruz..Ama sene başından beri en az kullanılan adam Bobo bunu da biliyoruz..Bi ara kulübeden çıkamıyordu adam yaw.. Senin bir tane adam gibi, güvendiğin bir forvetin olur..Etrafını süslersin yetenekli elemanlarla atar 20-30 tane..Bizde 3 tane forvet var..Ve performans olarak birbirleri arasında uçurumlar yok..Bu yüzdendir ki dengeli bir şekilde paylaşıyorlar golleri..Bence bu takımımız adına çok olumlu bir olaydır..Futbolcularmz adına olumlu bir olaydır.. Bir ton özellik saymışsın aga yukarda.. ![]() ![]() Bir kaç ay önce Sinan Engin Telegolde Kiev'in Bobo için sene başında 9 milyon verdiğini söylemişti..Bunu ozamanki menejer söylüyor..Sallama birşey değildir herhal...Bu paralar varken 4 milyon gibi bence cüzzi bir miktara neden bırakalım Bobo'yu..? Konu İbodaca tarafından (11-05-2009 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | millet mal guiza için 14 veriyor.Bobo'nun ne eksiği var guizadan.Saçmalık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 5-7 milyon arasi iyi hemen gönderilsin......hem bu haber balon kaynak neresi?????
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kalsın aynı ayarda forvet bulmak için en aşağı satışından aldığımız parayı harcamamız lazım ayrıca yaşı çok genç...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |