![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o zaman nihatta iyi oynadı oda ordan oraya koşturdu,nobre süper oynadı o zaman bnece dün bobo hiçte iyi oynıyamadı herkesin görüşü farklıdır yani
__________________ İstanbul | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Boboooooo gitmezzzzzzzzzzzzz..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo bizim en kaliteli oyuncumuzdur. Yanında holosko ile geçen sene neler yaptığını gördük son maçlarda. Ancak boboyu kanada çekip nobreyi ileri uçta bırakan sistemle elbette boboyu göremeyiz. Bobo holosko ile oynarsa çok daha başarılı olurlar en azından ikiside futbolu biliyorlar. Nereye vuracaklarını nasıl verkaç yapacaklarını nasıl çalım atılacağını biliyorlar. Nobre gibi boş kaleye tek vuruşluk yapacak adamlar değiller en azından. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | nobrede boboda holoda nihatta telloda yusufta hepside çok önemli hiçbirisini kaybetmk istemeyiz boboyu beğendim ben son maçta yerinde oynamıyor sonuçta gözönünde bulundurmak lazım hepsi zamanında çok ihtiyacımız olucak oyuncular bunu denizli ne zaman olduğunu çok iyi ayarlıyor ve oynatıyor merak etmeyin arkadaşlar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |