![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | inşallah bakalım.onları kupadan elediğimizdede fena çıldırmıştı.nobrenn attığı maç.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Milleti ağlatmak yerine biz sevinelim. Yok Ali Koç u ağlatalımmış, adamı resmen yazmaktan soğutuyorsunuz. Ne alıp veremediğiniz var ki Ali Koçla. Milyonlarca Beşiktaşlıyı sevindirelim demek yerine yok Ahmeti ağlatalım, Mehmeti üzelim. Bir şeyi başkası için değil kendimiz için yapalım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Iyi ya iste benim konum senin konun yok ama benim yazimda kimseye hakaret yokdu. Baskanin soyadini degistirmek asagilamaktir. Sen spor yazarlarini koruyosun, Besiktas baskanini korumuyosun. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Burda herkes Besiktasli sen ben yok. Ben sesimi burada duyuramayacaksam ne anlami kaldi fikir alisverisinin. Tekrar yaziyorum benim yazimda hakaret yok kardesim. Hakaret ariyorsan bu ve bunun gibi konulari "Delgado ne ise yarar, Serdar Özkani kovun", bilmem ne bunlari kapat.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |