![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
8 mac 7 gol 4 asist fortis turkiye kupasini kazandirdi bu kupada kazandigimiz toplam para 2milyon 586 bin dolar reklam gelirlerini falan bilmiyorum onlari sayma net 2 milyon 586 bin dolar nerdeyse 5 milyon tl bobo takintisi olan arkadaslar hadi yine yollayin boboyu besiktasa gelen hangi topcu kazandirmis besiktasin kasasina bukadar parayi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sergen yalçın şampıyonlar lıgınde kazandırdı o paradan fazlasını...tabil ki boboyu cok sevıyoruz , sadece espri olsun diye yazdım ...ama gerçekten kazandırdı sergen yalçın...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sergen yalçın ne alaka | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | biliyorum ben yabancilardan dedim zaten ayrica gecen sezon liverpol ve marsilyayi yendigimiz maclardaki galibiyet golleride bobodan onuda unutmayalim 2.586 bin dolarin ustune 1.200 milyon euro daha ekle sen ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | yahu kardeşim abartmayın tamam bobo fena değil di gol de attı ama ilk yarıda boş kaleye atamadığı gole ne demeli eğer atsa 2 - 0 olacaktı maç daha erken kopacaktı . bobo bütün sezon uyudu resmen sezon sonu geldi kımıldandı biraz olay bundan ibaret . Tamam bobo yu çok seviyosunuz ama abartmayın . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
sana katiliyorum bobo eski bobo deil
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ne alaka bnce doğru söylüyor biz beşiktaş takımının daha iyi futbol oynaması için yorum yapıyoruz burda bobonun eksikleri var yapamadığı şeyler var yaptığı şeylerde çok ama beşiktaşta daha iyi bir forvet görmek isterim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |