![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sevinmedim desem yalan olur..Bobo'yu severim iyi bir forvet ama formunda degil bu aralar..insallah bu sene takimimiza yararli olur ve onu cok daha iyi degeri olan bi miktara satariz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kalmasi iyi mi oldu kötü mü oldu görecez denizli onu sol acik oynatirsa cok kötü olur orasi kesin bobodan bu sene cok bir beklentim yok 4-5mac büyük performans gösterir 15 mac gecen senelerdeki gibi gecer varmi yokmu sahada belli olmaz
__________________ BJK... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | sevinmesine cok sevindim ama denizli hoca boboyu ya kenarda oturtuyor yada sol acik oynatiyor , nobreyle bir anlasmasimi var ne bir mac nobreyi yedek görsem gam yemeyecegim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo çok iyi bir oyuncu ama kalmasına çok üzüldüm neden diye merak edenlere hemen söyliyeyim eğer devre arasındada satamassak bu adam sezon sonunda yüzde yüz bir şekilde hatta sezon bitmeden bir takımla anlaşacak ve dolayısı ile performansıda düşecek eğer beşiktaş tekrar anlaşamassa yazık olur nasıl bir beşiktaş sevgisi olduğunu kalmasına sevinen arkadaşlarımız görür yakın zamanda
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | menajeri figer miydi nedir şimdiden ağzının suları akmaya başlamıştır hem bedelsiz gideceği için çok daha yüksek bir ücret alacak hemde figer denen uyuz kazanacak
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence güzel haber avrupa kupalarında coşar bobo ![]()
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |