![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yahu başkanın böyle birşey söylediğine inanıyorsanız futbol izlemeyi bırakın siz.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | abuk subuk haberleri yapanların amaçları belli de böyle haberleri kaynak falan da belirtmeden forumlara taşıyabların, hemen inanıp başkana yönetime takıma sallayanların amaçlarını merak ediyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Gerçekten komik, tam bizim yönetimini yapabileceği bir şey...2 sene önce istenmeyen, sözleşme yenilenmeyen bir oyuncuyu, şimdi koskoca Beşiktaş başkanı kalkıp İspanya'ya gidip Getafe'den onu kiralıyor, ne diyim valla, hayırlısı artık, fazla da bir şey demek istemiyorum... İ.Kaş'ta bizden gitti ama orda hiçbir şey yapamadı, kendini geliştiremedi, zaten forma şansı bulamaz diyordum şaşırmadım onun için, tekrar Türkiye'ye döneciğini düşünüyordum ama bize değil açıkçası... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ronaldo odasına kapanmış bizim bu transferi yaptığımızı duyunca insan içine çıkamaz olmuş, yakın çevresine ulan Beşiktaş ibrahimi almasa senenin transferi bendim tüh be. demiş..
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle Bir haber Olamaz İbrahim kas Gelebilir Anlarım Ama Böyle bir demec verilmemiştir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |