![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 6 yılda 120 milyon doları harcamış adam bırakta Beşiktaş gibi takıma bir sezon çifte kupa kazandırsın.Sizin gibi vurdumduymaz taraftar olduğu sürece bu takım bir mm. ilerleyemez.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
İbrahim Kaş'ın bedavaya yuvadan gitmesi bir yönetim fiyaskosudur.. Bu elbetteki eleştirilebilir. Sinan Engin'in sebep olduğunu düşündüğüm için üstünde durmuyorum çünkü yaşananlar dün gibi aklımda. Kiralama bedeli ödenmedi Kaş'a. Eksiğimiz vardı. 2 oyuncuyla kapatabilirdik, biri Eren Güngör, diğeri İbrahim Kaş. Eren çok sağlam bi stoper ancak sakat + maliyet düşünülünce kısa vadede çok doğru bir hamle yapıldı.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
İbrahim kaş o kadar iyiydi madem neden gönderdin. Bedelsiz gönderdin neden para ödeyip alıyorsun. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | O herkes dediğiniz kesim kendi transferlerine dönüp baksın. Poulsen'in kapısında sabahlayıp, Cristian diye Maldonado'nun bir kademe yukarısında adamla dönünce sizin aklınıza dalga geçmek gelmiş miydi..? Para verildiğini nerden çıkarıyorsunuz yahu? Kiralama bedeli filan ödenmemiş.. Ben mi yanlış biliyorum? -Ayrıca kimi önerirdiniz, kimi alsaydık daha iyi olurdu? Yapmayın lütfen, çok baş ağrıtabilecek bir gedik kapandı.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | |||
Evet harcamışlar ama çoğu boşa harcanmış milyon dolarlar Sadece harcamışlar, T.direktörleri, futbolcuları, taraftarları...sadece harcamışlar evet. 120 milyon doların ne kadarı acaba doğru işler için harcandı. 8 milyon doları sadece Del Bousqeye tazminat. Diatta, gordon, Higuan ve diğerlerine verilen boşa milyon dolarlar. Ne işe yaradı. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | |||
Tabi canım gesenin Elanosu ve febenin Dos Santosu Brezilyanın Arjantin ve Şili ile oynanacak maçların kadrosuna çağrılmaları ve o maçlarda forma giyebilecekleri gerçekten alay edilecek bir durum doğru. Bedava geldi şu veya bu mesele İ.Kaşın transferi değil. Defansta problem yokki. Gol attıracak, oyunu yönlendirecek adam yok. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | omen, Erhan Güvenle Elano'yu kıyaslarsak gs on numara, biz fos transfer yaptık deriz. Ama Nihat'ı, İsmail'i, Ferrari'yi görmezden geliriz.. Bu yanlış. G.Zan ile M.Sarp'ı alan da o takım.. Sağ bekinde Sabri, göbekte ise Gökhanla Servet oynayacak olan da.. xenb, bunu bırakın renkli zerzevatlar yapsın. Demirören'in Beşiktaş'a, Beşiktaş başkanlığına yakışmadığı ayan beyan ortada. Ama bunları şimdi değil de 3-4 ay sonra konuşalım. Fısıldaşarak değil bağırarak olsun, karşısına aday çıksın. Yoksa oturduğumuz yerden sitem de etsek, gitsin diye kıvransak da bir sonuca varamayacağız.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay be ne zafer bu tamamen beşiktaş başkanının gidip ordan bu adamı alması tam bir fiyasko tam bir rezillik sen nasıl gidersin sırf avrupaya gidecem diye vasatın altında bir takıma ve kulübünü hiçe sayarak beş kuruş fayda sağlamadan bi dünya ukala hareketlerle ama hata sende değil oraya gidip seni alan başkanda yazıklar olsun sana demirören anladım ki sen hiç bir zaman büyük kulüp başkanı olacak sıfatlara karizmaya sahip biri değilsin
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |