![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaklaşık 1 milyon Euro maliyetle kiralanan İbrahim Kaş, dün takımla birlikte çalıştı ![]() İspanya’ya bedelsiz olarak giden ve yaklaşık 1 milyon Euro maliyetle kiralanan İbrahim Kaş, dün takımla birlikte çalıştı. Getafe’de başarılı olamayan Kaş’ın, Gaziantepspor karşılaşmasında forma giymesi bekleniyor. Yuvaya geri döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten genç savunma oyuncusu, “Hem takımıma faydalı olacağım, hem de milli formamı geri alacağım. Hocama ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim, beni çok sıcak karşıladılar. Gaziantepspor maçında görev verilirse, elimden geleni yaparım” diye konuştu. fanatik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şuraya bak ya bedelsiz git bir dünya paraya kirala yazık bu yönetimin yaptıklarına bumudur yani iş bitirme bumudur bir yöneticilik bir başkanın alçalabileceği en son noktadır bu
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ibrahim kaş takıma faydalı olucaktır rekabet katıcaktır ve yedek anlamında defanstaki oyuncularda rahat oynama olucaktır artık defans oyuncularımız zaten iyi ama performanslarınında böylelikle yükseliceğini düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yok abi ben bu adamin bu takima geri dönmesini hazmedemiyorum, gecen yil onu büyütüp bu hallere getiren kulubu Besiktasa bir lira bile kazandirmadan apar topar getafeye kaciyor, bir yil sonra bizim baskan özel ucagi ile o takimdan adami kiralamaya gidiyor. nerde görülmüs böyle bi rezalet. isterse ronaldinho olsun. hani diyordu ya baskanimiz "besiktasimizin sirtina reklam almasini hazmedemiyorum, büyük takima yakismiyor" diye o yüzden de kizilayin reklamini yaptirdi, peki bu konuda neden besiktasimiza yakisani yapmadi, neden besiktasimizin gururunu düsünmeden 106yillik bir kulubun baskani olarak kendi ekmek teknesini satan bir adami özel ucakla almaya gitti? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yok abi ben bu adamin bu takima geri dönmesini hazmedemiyorum, gecen yil onu büyütüp bu hallere getiren kulubu Besiktasa bir lira bile kazandirmadan apar topar getafeye kaciyor, bir yil sonra bizim baskan özel ucagi ile o takimdan adami kiralamaya gidiyor. nerde görülmüs böyle bi rezalet. isterse ronaldinho olsun. hani diyordu ya baskanimiz "besiktasimizin sirtina reklam almasini hazmedemiyorum, büyük takima yakismiyor" diye o yüzden de kizilayin reklamini yaptirdi, peki bu konuda neden besiktasimiza yakisani yapmadi, neden besiktasimizin gururunu düsünmeden 106yillik bir kulubun baskani olarak kendi ekmek teknesini satan bir adami özel ucakla almaya gitti? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alternatif yoktu ibrahim'in gelmesi iyi oldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | İbrahim gönderilmedi zaten, kendisi ben gidiyorum dedi ve klüpten habersiz Getafe'yle görüşüp anlaştı. Klübün yapabileceği bir şey yoktu. Ha, ne yapardı? gider maaşına 1,5 milyon € zam yapardı, Kaş da takımda kalırdı. Ondan sonra yine herkes saydırırdı, neden efendim bi defans oyuncusuna bu kadar para veriliyor. Bu adam ne yaptı bu parayı alacak. Bırakın gitsin vs. vs...... Şu anda sakatlığı nüksetmesi muhtemel bir Toraman ve devamlı sarı kart gören bir Sivok'umuz var. Ferrari'nin yanına 3. bir isim kesinlikle gelmeliydi. Bu transfer ihtiyaç için yapıldı, keyfi değil yani. Düşünün ki Kaş geçen sene Antalyaspor'da oynadı da biz bu sene yeni transfer ettik. Konu emoricat tarafından (25-08-2009 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayirli olsun olmus la ölmuse care bulunmaz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |