![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bobo yu göndermeye kalkanların laf edenlerin bu kaçıncı bozulması hatırlamıyorum.O kadar antitez sunuyoruz hala iddaa ediyorlar bende buna sinir oluyorum.Bu ne inattır.. Bakın buraya yazıyorum Delgado hakkında bir dünya şey yazdım negatif anlamda eğer beni yanıltsın burda tükürdüğümü yalamazsam Şerefsizim... Her sene 15 gol ataN Beşiktaşın gelmiş geçmiş avrupada en çok gol atan oyuncusu.Türkiye kupasında en çok gol atan isim. En kritik maçlarda goller atıp bizi sokaklara döken adam.Efendiliğini hiç bozmadı.Nobre gibi cülmünden büyük para istemedi.Ve bunları yaparken yaşının 24 olduğunu belirtirim..Hala çatlak sesler var bu performanstan sonra bile inanamıyorum.. Buraya Bobo ile ilgili son yazımı yazdım.Benim gözümde Bobo yu göndermeye kalkan Futboldan zerre kadar anlamıyordur. Not:Bobo yu bu maçtan sonra değil önceden de savunan dostlar da benim için daha değerlidir. .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Nobre ile Bobonun birbirinden çok farklı özelliklerde oyunculardır..İkisini birbiriyle kıyaslayacak kadar Futbolu siz bilmiyorsunuz..Santrafor ile Forvet oyuncusunun ayırımı yapamıyorsunuz daha.. Yeter artık be..Resmen forumda Bobo-Nobre çatışması çıkarttınız.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |