![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Adamı düşman bellemiyorum banane nobreden. Sadece şunu söylüyorum Novre benim gözümde futbolcu mutbolcu değil. Bu yeteneksiz adama kaldıysak yazıklar olsun. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yorumunuza çok büyük ölçüde katılıyorum. Nobre ve bobo yu kıyaslamak ne derece doğrudur bilmiyorum. Karakter olarak çok ayrı iki futbolcular. Bobo daha hareketli topu arayan , pas alan , pas veren bi golcü. Nobre ise daha donuk orta , kafa , gol formülüne dönük bi oyuncu. Yani aslında bi bakımda nobre biraz daha kontra atak golcüsü. Şu durumda yani bu kadar az orta yapılan bir takımda Nobreden hayır beklemek biraz hayal gibi geliyor banada... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Nobre her maç iddia ediyor daha birşey göremedik ama bir gol onun için yeterli gerisi gelir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihat Holosko Nobre Tello Aynı anda sahada olurlarsa ilk yarı işi bitiririz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre g.birliğini sever bence bu maç boş geçmez ama takımın kazanması önemli kim gol atarsa atsın yeterki 5 haftaya kadar kazanan taraf biz olalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha çok bekler bu gözler golü atmasını... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Toplam 4 resmi maç ve bizim yetenekleri sınırlı, futbol fakiri, bazılarına göre inanılmaz süper golcümüz, yılda 5 trilyona imza atan, üstüne 1 milyon dolarda imza parası isteyen; her maçta forma giymesine rağmen golle alakası olmadığı gibi 2 net pozisyonuda beceriksizce gol yapamayan bay Nobre. Ama ona güvenmeye devam etmeliyiz çünkü o 1 tane atarsa kendine gelecek. O bir taneyi bi atsın 20-30 tane atar sezon sonuna kadar ve kendine gelir. Biz acaba kendimize ne zaman gelicez. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |