![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | nobre geldigi ilk 2 sezonda oldugu gibi yapmak yolunda hizla ilerliyor birak gol atmayi pozisyona bile giremiyorki adam verilen herkurusa yazik malesef hala bobo dan iyi diyenler var inanamiyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Niye oynasın ki yılda 5 trilyon garanti paraya oynuyor. Oynasa da oynamasa da bu parayı alıyor. Niye yorsun ki, hem zaten yeteneksiz elinden gelen bu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | neden sadece Nobre'de suc buluyorsunuz anlamiyorum..dün mesela Nihat'ta oynadi Holosko'da..maci henüz izlemedim ama skordan belli oluyorki hicbiri iyi degildi...ki Nobre ikinci yarida dahil oldu oyuna..90 dk oynayan Holosko ve Nihat Nobre kadar suclu degillermi? Bobo'ya gelince kac macini biliyorum birsürü pozisyon kacirdigi yani oda Nobre'den iyi degil | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Şu anki Bobo bu dediklerimden bazılarını yapamıyor olabilir. Bu başlıkta mı yoksa başka bir başlıkta mı yazdım bilmiyorum, eğer sözleşmesi 3 yıl uzatılırsa bugün yarın, Bobo öyle bir top oynayacak ki, çok şükür Allah'ım sonunda oynamaya başladık diyeceğiz.. Şu an sakat ve yönetim nedense hala sözleşmesini uzatmak için bir şeyler yapmadı. Bunun dışında Ertuğrul Sağlam döneminde 2. yarı Nobre giriyordu ve yorgun bir defansa karşı oynuyordu. Hatırlatmak isterim, E.Sağlam döneminde devamlı kanat organizasyonları yapılıyordu ve kafayla çok gol geldi. Bobo defansı öyle bir yıpratıyordu ki, arkadan Delgado, Tello kaçıyor, içeri giriyor, çıkıyordu. Holosko'nun çok sevdiği boş alanlar kalıyordu ve rakibi çalım manyağı yapıyordu... O dönem sadece defans sisteminde zaaflarımız vardı (Transferlerden ötürü) Şu aralar o dönemi de özlemiyor değilim açıkçası.. Ertuğrul Hoca'ya ayıp ettik biraz gibime geliyor. Umarım adam gibi transferlerin yapıldığı bir dönemde tekrardan görürüm onu takımın başında. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Nobre'nin gol atması için kanatlardan top gelmesi lazım.Yani 90 dakika baskılı oynayan takımlarda çok başarılı olur Nobre.Takımda ileride tek başına savaşıyor, tüm hava toplarını indiriyor top saklıyor haliyle yorulacak tabi.Nobre her zaman takımda yer alması gereken biri.Bobo gününde olursa muhteşem oynar ama devamlılığı yok işte.Nihat'tan bu sene büyük işler bekliyordum ama şu an için formsuz bakalım eski formuna kavuşacakmı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |