![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Baba Delgado bu sene gelmedi ki yaw..Rotterdamda 2007 fln mı tarih? | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ | |||
| | |
| | #5 | |||
| |||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
| | |
| | #7 | |||
| |||
| | |
| | #8 | |||
Kaka bi sene evvel Dünya'yı salladı da ondan ses etmiyorlardır belki..Mantıklı değil mi? ![]() Biz Delgado'dan Dünya'yı sallamasını fln istemiyoz hacı..Beşiktaş'ın 10 numarası gibi oynasın, maç kazandırsın, terinin son damlasına kadar mücadele etsin istiyoz...Hangisini yapabiliyor bunların Matias efendi? İsviçre, İsveç, Danimarka, Hollanda, Norveç gibi liglerde efsane olur Delgado..Yumuşak liglerin oyuncusu..Ama bizim lig öyle değil işte..Top oynatmazlar adama..Ölümüne savunma, deli gibi sertlik var...Delgado da bunlar karşısında etkisiz kalıyor..Onun da elinde değil yani..Adam napsın..O da ister daha iyi olmak..Benim lafım Delgado'ya değil zaten...Ona hala inanıp, güvenenlere...Olmuyor işte..Taraftarın beklediği o süper yıldız Matias değil..Olamaz da..Bakış açımızı sığlaştırıp, kör bir zihniyetle hala inanalım mı yani? Bekleyelim mi? Ha patladı ha patlayacak...Delgado budur, bundan öteye de gidemez..3 yıldır gösterdi bunu bize.. | |||
| | |
| | #9 | |||
Hacı boşa konuşuyon.. Adam verdiği örneklerden kaybediyor zaten.. Bi Carew demiş bi Lincoln, Ortega demiş.. Kleberson, Ailton demiş.. Biraz daha çoğaltsa neler diyecek Allah bilir.. He de geçsin.. Kimin ne olduğu, ne oynadığı, nekadar faydalı olduğu ortada.. | |||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa usta boşa moşa ama tutamıyoruz kendimizi işte...Anlamadığım şey de şu, şimdi adamlar oynamıyor oynamıyor bi iki gol atıyor heh tamam, kahraman oldular, sonra da biz demiştik demeye getiriyorlar...Yaf zaten her maç öncesi diyorlar bu adam patlayacak diye, 34 taneden elbet biri tutacak da...Dediğin gibi Anelka'ya, Juan Fran'a falanda dieyecek nerdeyse sabır gösterilmedi diye... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |