![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Karakanat abi, bende Fm oynamıyorum, bıraktım artık...Gerçek hayattım yanii, sizlerinde gerçek hayata dönmesini istiyorum ama...Bobo'yu sevebilirsiniz, iyi de golcüdür, lafım yok, ama Grafite kimdir deyip Bobo'yu kral yapmak, bana biraz tuaf geliyor...30 yaşındaysa 30 yaşında, 4 sene daha oynar olur 34 yaşında, ne olmuş yanii, gollerini sıralarsa sorun yok, Bobo da gollerini sıralasa sorun olmayacak zaten, ama sıralayamıyorki!..Helmes geçen sene öyleydi belki ama bu sene parladı, zaten de öyle dedim ben, bu sene parladılar diye, İbisevic falan da öyle, bunlar hadi küçük bi takımda olur, Guiza gibi aynen, kontra ataktan atar golleri gibi bir şey olsa tamam diyeceğim ama bunlar zirveye oynayan takımlar sonuçta, Alkmaar'da da bu sene parlayan Moinur diye biri var mesela, 10 numara topçu, eğer büyükler bunları kapamazsa sen kapacaksın, kapamayacaksın konuşmayacaksın Avrupa'da başarı Avrupa'da başarı diye...Sezon başını hatırlıyorum ben, Bobo 20 golü rahat geçer gol kralı olur diyenler çoğunluktaydı ve bende bunların içindeydim, ama Bobo kadroya bile giremedi Denizli geldikten sonra, oynadığı zamanda hiçbir varlık gösteremedi...Arada çıkıyor böyle 1-2 gol atıyor sonra yatış, ben böyle golcüyü ne yapayımki şimdi, kötü Gs takımında bile Baros kaç gol atmış, gol kralı olmuş, ayıp yanii...Biz 10 milyon €'luk transfer yapmadık hiç doğru, ama yapalım diyorum bende artık, yoksa başarı maşarı hayal Avrupa'da...Zaten Bobo'yu 7-8 milyon €'ya satarsak dedim, onun üstüne de koyarlar 3-4 milyon € alırsın taş gibi forvet...Ş.Liginden gelecek para da var, bunları ne yapacağız yanii, eğer başkanın borcunu bu paralarla kapatacaksak yine kabulüm, ama boşa gidecekse bu paralar cidden yazık yanii... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Aynen katiliyorum yazdiklarina.......
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Bu mu bir gol atıp 3 maç yatan adam? bakın bakalım gol/asist yapamadığı maçlarda kaçıncı dakikalarda girmiş oyuna kaç dakika oynamış (yeşil ok maça giriş dakikası, yeşil top asist, beyaz top gol) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Guiza örneği bence yanlış bi örnek...Guiza İspanya'da şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamıyordu, Guiza aynı bizim Serkan Aykut, Zafer Biryol, Okan Yılmaz gibi Anadolu takımlarında oynayıp 30 gol atıp gol kralı olmuş biri gibi bence...Biz ise, İspanya'da, İtalya'da, Fransa'da, İngiltere'de, Almanya'da en azından hedefleri Uefa olan bir takımın forvetlerini istiyoruz, biz adam gibi teklifimizi yapalım, olur olmaz tamam ama en azından yapalım, adam gibi birileriylen ilgilenelim artık...Öyle mutlu olalım en azından, artık bizimkilerde akıllandı, hedef büyüttü diyelim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi öyle dakikaya göre, böl çarp falan yaparsak olmazki...O zaman Ahmed Hassan gibisi Dünya'da yoktu veya da geçen seneki Semih gibisi, adamlar 20 dakika falan oynuyordu 15-20 gol atıyordu bi sezonda...Bobo iyi bir golcü, hele de Türkiye için, bu yüzden de biz en azından bi 15 gol bekliyorduk ondan, en az o da...Ama forma şansı bulamadı, bide neden bulamadı diye düşünmek lazım, Bobo öyle bir kilo almışki maşallah olmuş hantal, koşacak hali yoktu adamın, Denizli ona şans vermişti Sivas maçında falan ama yokları oynamıştı o, iyi olsa oynatırdı herhal hoca, bide Nobre iyi gidiyordu tabii o zamanlar, onun da etkisi vardı...Daha iyi bi Bobo bekliyordum bu sezon kısacası, ama maalesef bulamadım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Son sözüm, bazen merak ediyorum bir santraforumuz 25 gol atsaydı da şu an ligde 5., kupada gruptan çıkamamış olsaydık bazılarımız daha mutlu, daha gururlu mu dolaşacaklardı o forvetin formasıyla diye ![]() Bana göre Beşiktaş ligin en çok gol atan takımı olup şampiyonluğa koşsun da isterse kaleci hariç herkesin 3er golü olsun ligde ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Ayrıca antiDelgadocu, antiBobocu diye de bir şey yok, ezikmiyiz biz burda, kendimize göre kötüyse kötü iyiyse iyi diyoruz, ben Gökhan Zan'ı hiç sevmezdim, beğenmezdim, ama Fb maçında ayakta alkışladım adamı, keşke hep öyle alkışlatsa, yeterki onlar başarılı olsun, takımımızda olsun, gerisi umrumda değil... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |