Alıntı: kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Pardon da, Delgado bu sene geldi de benim mi haberim yok...Ben Delgado'yu Metalist maçına kadar çok destekledim, Alex+Lincoln'ü 10'la çarpar 20 'ye böler dedim, ama boşa demişim herhal, çok sallamışım...Adam her defasında bizim yüzümüzü kara çıkartmak için oynadı nerdeyse, bugün E.Sağlam başımızda yoksa Delgado'ya çok güvendiği içindir, ona bel bağladığı içindir!..Denizli de aynısını yapıyor ama Allahtan o Tello'ya falan daha fazla sorumluluklar verdi de burdan yırtıyoruz işte... | Genel olarak dedim ben Delgado icin degil.. Hocalar neden sans veriyor sence Delgadoya? Kara kasi kara gozleri icin mi?? hayir, cunku cok kaliteli bir futbolcu. Bu sene Kaka cok formsuz ama Italyada onu yerden yere vurmuyorlar.. Buradaki Hollandalilar gecen sene sampiyonlar liginden sadece Delgadoyu soruyorlardi bana acaip bir futbolcu diye..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! |