![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Bu cevaptan diğer eleştirenler gibi bende eleştirdiğim için üzerime vazife çıkardım.Size çok kısa bir soru soracağım ..canla başla üstelik 35 yaşında her maç 90 dakika mücadele eden İbrahim Üzülmezin aldığı paranın yaklaşık 2 katını yatarak alan Delgadoya başarılı diyorsanız " bir Beşiktaşlı olarak vicdanınız sızlamıyorsa" o zaman en büyük Delgado..
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | katılıyorum yaa bu çok yanlış adam sakatlandı oda bir insan nihayetinde ayrıca o kadar kötülememizin nedeni ondan daha çok şey beklememiz bizim liderimizdi o ama kaldırmadı malesef
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kaldiramayacagi tasi omuzuna atmasin be usta.....bence sezon sonu delgadoyu iyi bir paraya göndersinler tello'yu onun yerine gecirsin denizli ve saglam bir sol kanat oyuncusu gelsin...
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Tabiki üzülmezle kıyaslamadınız , o an benim aklıma o isim geldi.Berbat futbolcuda demedim sadece Delgadonun oynadığı bu futbol "daha doğrusu oynar gibi yaptığı " yıllık 500 bin doları geçmez.Takıma faydasından çok takım içi fiyat dengesini bozarak zarar veriyor...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aman yok takima geri dönmesin takim gayet delgadosuz oynuyor bari orta saha gücleniyor o yok iken.....aman delgado sen kal evde zaten birsey yaptigin yok...
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | hadi derbileride geçtim artık delgado bu takıma geleli 3 sene oldu ve aldı Beşiktaşı ve tek başına maç kazandırdı diyebileceğimiz toplasan 5-6 maç vardır bir tanesi kalmış aklımda direk Zurih maçını hatırlıyorum uefa ön elemede.başkada aklımda kalan yok açıkcası.ayrıca ben kendi şahsıma delgado düşmanı deilim aksine 2 senedir aldığım formalardada Delgado yazıyor sırtında.ama olmuyorsa kaldıramıyorsa yapılacak bir şey yok. Klebersonda süper bir futbolcu kariyeride tartışılmaz ama olmayınca olmuyor işte bizde olmadı..bunun gibi birşey | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |