![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
o dalga geçen ezikler duble şampiyon yaptı dimi Beşiktaşı . bırakın Allah aşkına gayse fb özentiliğini kıskançlığını . BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER . Geçen sene olduğu gibi bu sene de sonuna kadar bu takıma destek olacağım . Geçen sene de aynı nağraları atıyordunuz ne oldu duble şampiyon olduk yine şampiyon olacağız . Konu _Blackseagless_ tarafından (22-08-2009 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ŞAM-Pİ-YON yine BEŞİKTAŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
haklisin genc kartal bende yani hepimiz sonuna kadar takimi desteklicez ve sampiyon olacagimiza sonuna kadar inaniyoruz ama ginede orta sahada iyi bir oyun kurucuya ihtiyacimiz var bunu kabul etmek lazim... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 3 macda sampiyonlukmu unutlur.....sampiyonlugun en iddali takimiyiz...sampiyonlarligindede sürpriz takim olcaz.....el alemin ufak defek takimlara 3-4 attigi gözünüzü korkutmasin....5.hafta alcaz ifadelerini | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BoBo Delgado Toraman Ekrem Rüştü Yusuf Eksik cok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Evet. İyi bir Bobo ve iyi bir Delgado faydalı olur Beşiktaş'a. Diğerleri zaten takımın vazgeçilmezleri. İnşallah herşey düzelir. İyi bir C.L ve sezon geçirmek istiyoruz. İnanıyorum. İnanmak istiyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Unutmamak gerekirki geçen sene takım ligi 6.sırada bitirince bizlerde dahil umudu kesmiştik ama futbolda herşeyin olacağını sezon sonu görmüştük,buradan yola çıkarsak isyan etmenin biraz erken olduğunu düşünüyorum.Fakat görünen tabloda yanlışlıklar oduğu aşikar mesela Nihat'ı kazanmak adına her maç 90 dk beklemek takımı 10 kişiye bırakmakla eş değer,mesela Tello'yu ısrarla yanlış yerde oynatmak takımı 9 kişiye indiriyor,mesela Nobre'yi oyuna sonradan alıp orta sahanın biraz ilersinden sürekli rakipten top çalmaya çalışması ve sonucunda forvete gidememesi takımı 8 kişi bırakıyor vs.vs.vs....böyle birçok yanlışlıklar üstüste yapılınca takımda sistem adına boşluklar oluşuyor.Birkere acil olarak orta saha forvet bağlantısını kurmak lazım,Tello'yu forvet gerisine çekip serbest bırakıp istediği yerde oynamasını sağlamak lazım ve acilen atletik,yırtıcı bir ZENCİ FORVET takviyesi yapmak lazım artık Bobo+Nobre ikilisi bence miyadını doldurmuştur.Bu görüntü bizim Şampiyonlar Liginde felakete sürükler....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |