![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu beşiktaş böyle olmaz yine yapılan balon transferler yine yönetim hataları. bu böyle olmaz böyle gitmez. takımı sırtlayacak bi sergen lazım bu takıma. sadace transfer yapmak için yapılna ve büyük paralar verilen nihat transferi. nihat aldığı büyük paraları hak etmiyor ama ilerde formunun tutması temenni ederim
__________________ SEVGİLİLER GÜNÜ HAYAL ÜRÜNÜDÜR TEK GERÇEK BEŞİKTAŞK TRİBÜNÜDÜR ÇARŞI | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | takimin gecen sezon diger rakiplerle arasindaki en buyuk farki kondisyondu 60 65 den sonra tempomuzla eziyorduk rakipleri ben herzaman diyorum rakiplerin suan yaptigi tempolara aldanip kanmayin bizden 1 ay once sezonu actilar ayrica bizim kadronun 11 de direk oynayabilecek delgadosu toramani ekremi bobosu yusufu sakat bunlar gecen sezonun sampiyon kadrosunun as oyunculariydi bunuda unutmayin herdegisimin bir sancisi olur bununda olacak lig bitti demek icin ikinci yarinin son 6 7 haftasinda 4 puan falan geride olup onumuzdede 2 3 rakip olursa bitti sayabiliriz daha 3. haftadan taraftar bu is bitti derse futbolcu zaten bitirir gidip onumuzdeki haftadan itibaren imkani olanlar inonuyu doldurup onlara inandigimizi bu senede sampiyonlugun bizim olacagini hissettirmemiz lazim ve hissettirecegiz allahin izniyle onumuzdeki en fazla 2 haftadan sonra besiktasimdan super bir donus bekliyorum bunu yapacak potansiyeli bu takimda goremeyenler inanmayanlar istedigi gibi yorum yapabilirler ancak sunu asla kabul etmem fb ile gs kotuymus o yuzden biz sampiyon olmusuz sirf derbilerde ezici bi ustunluk kuramadik diye cikan bu laflara kulak asmayin gs hicbir derbyi kazanmadan sampiyon oldugu sene boyle laf edenler gordunuzmu siz biz yenemediysek yenilmedikte ve digerlerini kazanip sampiyon olduk son 10 hafta bence her rakibi ezerek sampiyon olduk bu senede son haftalara girildiginde herkez yine enguclunun kim oldugunu gorecek yeterki hakemler adam akilli adil yonetimler gostersinler ayrica nihatada kimse sallamasin en fazla 1 2 hafta sonra oda gollerini siralamaya baslayinca hepiniz utanirsiniz iyi nihatin donmesine cok az kaldi beni bunu rahatlikla goruyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (23-08-2009 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben sadece sundan eminim besiktas birdaha asla bukadar kotu oynamaz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şampiyonluk maalesf rüya şampynlr liginde de 3 puan alırsak mucize.. finkle nobreyle!!!!! uğurla bu iş olmaz bi transfer yapcklr onun da içine ettiler transfer faln hikaye... bjk en kötü sezonunu geçireck hazır olun:S | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bu kadro bu yıl şampiyon olamaz şampiyonlar liginde rezil olur ligde en az 10 puan fark yer | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | burada da yönetimin adamları var işte... bırak kardeşim biz biliyoruz... kewell - baros - keita - elano bobo - holosko - nobre - tello ya körkütük cahil olacaksın! ya da yönetimin maşası olacaksın... başka birşey açıklayamaz bunu...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |