![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ocağı görmez!!! geçen seneden beri hoca olmadığını söylüyorum hala iddialıyım... Ş.L de göreceğiz... Ayrıca kimse arka çıkmasın transferlerin hepsi kendisine aittir...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Bakiyorumda bir espiri yaptim diye bazilari beni elestirmis.olabilir elbette elestirecekler,kendilerince haklida olabilirler,ama konu basligina espiriyle bir yanit verdim diyede fazla büyütmemek gerekir diye düsünüyorum.taraftardan büyük tepki.bende dua etsin ayni yillar önce alisamiyen stadinda amigonun birinden yedigi ucan kafayi yememis diye yazdim,nevar bunda?yine tekrarliyorum sayin denizli böyle devam ederse sadece ucan kafa yemekle kalmaz ucan tekmeleride yiyecek ta gidene kadar.kadroda sakat var ama denizlinin bariz hatalarini görmezden gelmeyelim | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sabır dıyoruz arkadaslar bu takım hep boyle gıtmez
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
| | |
| | #4 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Az bile yapmışlar.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ortaya konan futbol takımıza yakışmadı yanlş oyuncu tercihlerinden dolayı bende çok kızdım sinirlendim ama bu takım her zaman böyle oynayacakta değil.Elbette formumuzu bulacağız ve inşallah o zaman layık olduğumuz yerlere yerleşeceğiz yanlzı bu konuda Denizlininde şapkadan artık tasvşan çıkartma olayına girmesi bizi daha kötü noktalara götüreceğide bellidir...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |