![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fanatik kaynakli hic bi habere inanmam
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geçen seneyle nasıl kıyaslar anlamıyorum ya!... polyannacılık oynamaya gerek yokki takım geçen sene kadar oynamış olsa zaten 3 te 3 yaardık kaldkıi bu sene geçen senekinden daha iyi olmamız lazım!.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen öyle... Kendiside farkında bu sezon herşeyin sarpa sardığının , basın toplantılarında sanki birşey yokmuş gibi konuşuyor ama aslında çok gergin olduğu hissediliyor... Üstelik saha kenarındada çok gergin duruyor maçlarda. Anlamıyorum ki ; kendisii farkında takımın durumunun , biz de farkındayız, yöneticilerde farkında... Kimi kandırmaya çalışıyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Ah hocam ah biz besiktaslilar senin hakli cikmani bizlerin haksiz cikmasi icin inanki allaha öyle dualar ediyoruzki.evet allahim yalvariyorum sana bizi haksiz cikar sayin denizliyi hakli cikar.cikarki yüzümüze sakkk diye sille gibi insin,o sille hayatim boyunca yemis oldugum sillelerin engüzeli gelir bana zaten.neolur haksiz cikalim. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olaya bak hoca başkanın teselli edior...o kafasına takmaması gerekn ,insan yzünden bu haldeyiz ve gttikçe ktüye gidioruz...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |