![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #23 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
o zaman tartismamiza gerek yok futbol anlayisimiz farkli sanirim sizin icin bir takima alinan golcunun golden once mucadele edip defans oyuncularini cikartmamasi gerekiyor ve yarim sezonda sadece 1 gol atip mucadelesiyle takimin icinde kalmasi gerekiyorsa ben birsey diyemem bu dusunceye benim icin bir golcu once gol atip takimini galibiyete tasimasi gerekiyor ondan sonrada bir orta saha oyuncusu kadar olmasada birazcik mucadele etmesi bile yeter bana bobo kadar holosko kadari kafi benim icin ama sizle bu tartismanin icinden cikamayiz cunku farkli anlayislarimiz var ama sunu diyorum sadece ilhanda oz turktu nobreden 2 kat daha cok pres yapardi ve dunya kadarda gol atardi nobrede kosuyor ama gol atamadiktan sonra umrumda degil acikcasi benim is kosmakla olacaksa ben 29 yasindayim versinler o 1.8 milyon euroyu bana eger nobreden 3 kat fazla kosup pres yaparim nasil olsa gol atmama gerek yok he bide unutmadan evet malesef stadda mac izleyemiyoruz ancak tvden izleyebiliyoruz yasadigimiz ulke sebebiyle tabiki sahada izlesem herseyin daha cok farkinda olurum ama nobre gol attida benmi gormedim televizyondan yani ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (17-05-2009 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |