![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | işte bu adam önceden yaptığı bir sürü hata yüzünden şimdi yaptığı olumlu hiçbirşeyi görmüyor taraftar adam hatalıyken nasıl eleştiriliyorsa olumlu işler yapıncada taktir edilmeli diye düşünüyorum ben başkana olan öngörüden çok rahatsızım
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zordur... A. Einstein... Ben getiremez demiyorum getirirse elbette sevinirim ama oyuncu imzayı atmadan sevinmem o kesin... Yoksa iyi bir iş yaptığında hakkını teslim etmeyecek değiliz..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa bnm yakındığım şu yarım sezondur adam hata yapmıyor daha çok yapıcı konuşmalar yapıyor ne biliyim olumlu adımlar atıyor işte ernst i fln getirdi ve hala başkanın belirgin çıkışının görülmemesi üzüyor beni o kadar belki dediğiniz gibi yine hata yapıcak o zaman tamam bu adam böyle derim ve arkasındada durmam ama bu adam belli bir çıkış içinde o yüzden destekleyici konuşmalar daha yararlı olabilir bnce
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Her sene yıldız futbolcu sözü veriliyor ama daha bişey göremedik. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | normalde bende demirören karşıtydım ama arkadaşların dedikleride dogru son yaptıgı transferler yararlı ernst- yusuf gibi bi tek seric basarız oldu o da sinan enginin eseri bu sefer bende ümitlym. galba yawas yawas ögrenyo bu işi... ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sampiyonlar ligi'nde iyi yerlere gelmek istiyorsak , tabiki Şart.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | herseye ragmen yaptiklarini unutmak kolay deil. iyi besiktasli olabilirsin ama kesinlikle iyi baskan deilsin
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |