![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun kendini futbola verirse büyük başarılar yaşayacaktır beşiktaşta | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi hayırlısı bakalım...Umarım hatalarından dersler çıkarıp herşeyiyle futbola verir kendini...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayirlisi olsun
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Birileri yine bana komplo teorisi diyecek ama bu açıklama neden bugün yapıldı? Batuhan'ın transfer haberleri haftalardır var.. Neden Bobo'nun transfer haberleriyle tekrar çıkmasıyla aynı zaman geldi.. Batuhan'la beraber takımda tek görevi santrafor olan tam 5 adam var.. Rakiplerimizde bile böyle bi bolluk yok.. Bu bana hala Bobo'nun gidebileceğini gösteriyor.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |