![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ingilizler iyi hatrlarlar chlsea macını sergenn attıgı iki golu smdi sergen yok yusuf nihat tello var ben ilk defa bu kadar cok inanıorum sampionlar ligi grubunda elmzden geldiince iyi yerlere gelecegimize
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Açıkcası zor bir gruba düştük.Takımın şu anki performansı göz önünde bulundurursak iç açıcı görünmüyor fakat biliyoruz ki hemen her takımda oldugu gibi Şampiyonlar Liginde oyuncular daha bir hevesli oynuyorlar.Hem kendilerini tanıtmak Avrupa'ya hemde dışarıda takımını en iyi şekilde temsil etmek.Manchester United bizi hem içerde hem dışarda zorlayacaktır.Dışarda en azında 1 puan altın değerinde.İçeride bir galibiyet gruptan çıkmak adına müthiş bir fırsat olacaktır.Moskova'ya gelince.Bana kalırsa tek avantajları Zico.Teknik direktörlük bilgisinden en ufak şüphe etmediğim antrenorlerden bir tanesi.İçeride zorlanmadan yenebiliriz diye düşünüyorum.Deplasmanda bir zorlanabiliriz.Wolfsbulg'a gelince 4. torbadan çekilebilecek en talihsiz takımdı.Ama Şampiyonlar Ligindeki tecrübesizliği ve buna mukabelen oyuncuların heyecanı bize avantaj sağlayacaktır.İçeride yine bir galibiyet bekliyorum.Almanyada ise bizi zor bir maç bekliyor.Grup kolay mı derseniz hayır.Ama inanın ki zor da değil.Oyuncularımızın tam konsantre bir biçimde oyun ortaya koydugu takdirde Manchester United'in ardından 2. gelebiliriz.En kötü 3. lük ile Uefa ya gideriz ki bu hiçte kötü bir sonuc değil. | ||
| | |
| | #5 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Yuh ya ne şans var bizde koca torbadan çıka çıka wolfsburg çıktı Neyse hayırlı olsun Allah yardımcımız olsun. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kurayı takip ederken ..bizim guruba 4. torbadan Wolsburg un gelmesi için dua ettim. Düşünceme göre zayıf bi rakip gelse 3.lük garanti idi. Ancak gruptan çıkmayı istiyosak M.unt. dışındaki takımların birbirlerini kıracak türden olması gerek. Biz iç saha avantajımızı kullanırsak gruptan çıkarız..! inşallah
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yuh be arkadaşım başınıza taş yağsa demirörenden bilceksiniz
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
| beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben bu takıma güveniorum en kötü uefaya gideriz
__________________ BeşiktAŞK | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |