![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | banene karızmasından karızmayla ıs olacaksa rıberye kımse ıstemezdı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya bırakın tabata topcu deil demirören adam deil dicem şimdi olmıcak... ama bir delgado klası vardı yaa topu ayağına aldığında heycanlanırdım!!!!! walla özledim yaa ve bu gün delgado düşmanlığı yapanlar bilinki bu sene delgadoyu arayacaksınız!!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
| | |
| | #7 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | takımı yoldu yoldu gtti neyini özlicem bu adamın.. oynadıımız 3 maçta bi acabam oldu sadece.. acaba olsaydı kazanırmıydık ama bnn gbi bi herifin olmasıyla kazanacaımız maçların böle durması ii gitsin keşke dondurmasalardı feshetselerdi..bunn gbi tipleri bide kaptan yapıoruz.sorunn %90'ı bzde aslında...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | delgado ben şuna inanıyorum sen bu saktlıgı atlattıktan sonra öle bi dönüş yapacaksınkii bu alemde herkesin azı açık kalacak ben buna inanıyorum çünkü ne kadar yetenekli oldugunu bütün beşiktaşlılar biliyor..biraz daha sorumluluk alırsan kii alacagını biliyorum 3-4 sene daha bu takımda kalıp çok çok iyi bir performans sergileyeceginden şüphem yok..ben müthiş bir delgado bekliyorum 1 ay sonra | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tabata delgadodan iyi deil kesinlikle ya sen tabataya nasıl 8 milyon verirsin git 10 milyona riguelmeyi al gel sene yaa...tabatadan bi halt olmaz...delgado çabuk dön yoksa şampiyonlar liginde 10 numarasız bir yere gelemiyecez..mecburen denize düştük yılana sarılcaz tabatayada şükür arkadaşlar bakarsınız iyi oynar | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | delgadodan hala ümitli olanlara şaşıyorum. denenmişi deneme demiş atalarımız. adam 3 sene oynadı birsürü maça çıktı. toplasan 3 maçını hatırlamam. daha ne bekliyorsunuz bu adamdan. sakatlığı geçicek üstüne 1-2 ay daha sabredilicek. adamın aynı olduğunu görüp bedavaya elden çıkarıcaz. olacağı bu. fazla heveslenmeyin. keşke yanıltsa beni | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |