![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Gaziantep'e Demirören heykeli! Beşiktaş'ın yıllar içerisinde Gaziantep'ten yaptığı transferler, Gaziantep'te günün konusu oldu ![]() Beşiktaş'ın yıllar içerisinde Gaziantep'ten yaptığı transferler, Gaziantep'te günün konusu oldu. Demirören'in başkanlığı döneminde Gaziantep'e ödenen para miktarı 16 milyon Euro. İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı ve en sonunda da Tabata'nın transferi ile Beşiktaş bir sezonda 14.5 milyon euro toplamda 16 milyon euro ve artı Sedar Kurtuluş'u vererek tarihi bir rekora imza attı. Gaziantep'te şu an konuşulan tek şey: Gaziler caddesine Demirören heykelinin dikilmesi. Gaziantepli taraftarlar: " Bu kadar parayı kim verir. Demirören gerçekten büyük başkanmış. Demirören'e Antep'e yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yoksa bir sezonda 14.5 milyon euroyu nasıl kazanacaktık. Başkan Demirören'in Gaziantep kulübüne yaptığı hizmetlerinden dolayı Gaziler caddesine heykelini dikmek istiyoruz" dediler. 52801 defa okundu 2009-08-28 14:05
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | durmadan demirören konusu açmayın hem banlanıcam hem dünya günaha giricem. allahın malı gelmiş başımıza paraları har vurup harman savuruyo.işin daha kötüsü bu işlerin temiz olmama ihtimalinin %99 olması
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aha işte böyle rezil oluyoruz. Ben beşiktaşlıyım, gerçek bir Beşiktaşlıyım, hani şu duruştan bahsediyoruz ya; Beşiktaşlı duruşundan işte benim böyle bir duruşum var. Bu haber beni kahreder ve hiçbir şey diyemem sadece hırsımdan duvarları yumruklarım. Hiçbir şeyi beklemiyorum, ne 5. haftayı, ne 15 eylülde manu maçını ne ligin sonunu, sadece Ocak ayını bekliyorum bu yönetimden kurtulma gününü. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya Tabata ya ne diye verirler bu kadar para anlamıyorum ya 8m Euro bide kendisine 1.3 M Euro madem bu kadar para veriyosun üstüne 5m Euro falanda koy git getir 1 tane yıldız getir bu ne kadar saçma olaydır Elano ve Keita nın toplam maliyeti 15m Euro bizde İsmail ve TAbata 15m Euro bu kadar saçma olay olmaz keşke gelse Ocakta şu adama adam gibi rakipde s..... olup gitse ..
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ve edindiğim bilgiye görede bu transferi kendi cebinden yapmış başkan ama kulübü yine kendine borclandırarak....tribünlere oynuo aynı zamanda kulübü borclandırarak bir dahaki secimlerde gene tek başına aday olmanın yolunu acıyor!!!! bu düpedüz beşiktaşa hıyannettir....
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olacağıda Buydu , Mutlumusun DEMIROREN ? Diyoruz !
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mübarek günde günaha sokma konusunda üstüne kimseyi tanımıyorum yemin ederim..Sinirden kudurmuş durumdayım.. Şu Ocak ayında çıksa bir rakipte şundan kurtulsak ya başkada bişey istemiyorum...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |