![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mübarek günde günaha sokma konusunda üstüne kimseyi tanımıyorum yemin ederim..Sinirden kudurmuş durumdayım.. Şu Ocak ayında çıksa bir rakipte şundan kurtulsak ya başkada bişey istemiyorum...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu bize yapilirmi ya yapilirmi ya, oysa ne ümitlerle sezona baslamak istiyorduk, yaziklar olsun yaa
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
El Nino f9T ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | antepte birçok yervar dikildigi an uzerine cop atacam
__________________ GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | guluyorum sinirden
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Böyle komik duruma düşeriz.Taraftarı 1 numara,Yönetimi alay konusu olan bir kulübüz.Yönetime istifayı ancak TARAFTAR ettirir. Lanet Olsun!
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kirli işler dönüyor ortalıkta... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Al nette ve basında dolaşan haberin birisi kardeşim... Ben inanmıyorum ama satılık basının dilinde reklam olmuş YAPILAN BU HAREKETLERDEN DOLAYI... Ben böyle yönetime daha ne diyeyimki yaa yazıklar olsun... ![]() HABER ŞÖYLE; Beşiktaş neyin diyetini ödüyor? Beşiktaş Gaziantepspordan İsmail Köybaşı'nı 5,5 milyon euro ya aldıktan sonara bu seferde Tabata için tamı tamına 8 milyon euro ödedi... Beşiktaş taraftarının bile şaşırdığı bu transferler bana geçen sezon antep maçından önce dolaşan bi dedikoduyu hatırlattı... Dedikodu!!! diyorduki Gaziantepspor Sivas maçını kazanırsa Gaziantepspor için güzel günler başlayacaktı hatta bedavaya oyuncu bile alacaktı. Lig başında Batuhan Antep e kiralık gidip geri bile geldi... Sonuçta Beşiktaş taraftarının da dediği gibi Beşiktaş şampiyonlar ligine katıldı paraları Gaziantep kazandı hemde 13.5 MİLYON EURO... Bu da benim aklıma şu soruyu getirdi : BEŞİKTAŞ NEYİN DİYETİNİ ÖDÜYOR?
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! Konu havali_cocuk tarafından (29-08-2009 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |