![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Al nette ve basında dolaşan haberin birisi kardeşim... Ben inanmıyorum ama satılık basının dilinde reklam olmuş YAPILAN BU HAREKETLERDEN DOLAYI... Ben böyle yönetime daha ne diyeyimki yaa yazıklar olsun... ![]() HABER ŞÖYLE; Beşiktaş neyin diyetini ödüyor? Beşiktaş Gaziantepspordan İsmail Köybaşı'nı 5,5 milyon euro ya aldıktan sonara bu seferde Tabata için tamı tamına 8 milyon euro ödedi... Beşiktaş taraftarının bile şaşırdığı bu transferler bana geçen sezon antep maçından önce dolaşan bi dedikoduyu hatırlattı... Dedikodu!!! diyorduki Gaziantepspor Sivas maçını kazanırsa Gaziantepspor için güzel günler başlayacaktı hatta bedavaya oyuncu bile alacaktı. Lig başında Batuhan Antep e kiralık gidip geri bile geldi... Sonuçta Beşiktaş taraftarının da dediği gibi Beşiktaş şampiyonlar ligine katıldı paraları Gaziantep kazandı hemde 13.5 MİLYON EURO... Bu da benim aklıma şu soruyu getirdi : BEŞİKTAŞ NEYİN DİYETİNİ ÖDÜYOR?
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! Konu havali_cocuk tarafından (29-08-2009 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bu adamin hedefi ne anlamiyorum bir Baskan olarak görevini yapamiyorum o zaman biraksin gitsin ya yerine isini bilen birisi gelsin olmazki böyle..yapilirmi bu güzelim takima..harcaniyoruz resmen ya.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | serdar başkan gelsin..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gunler ne kadar zalim olsada gecmeye mahkumdur .gel ocak gel serefinle git gelen hakkiyla gelsin sayin baskan.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |