![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | amma çok uzattınız aldığı parayı adamın oyununa bakın sonra eleştirelim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | normal değil ama oynayacağına oyuna bakın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaş aldığı para tamam yüksek zaten herkes bunda hem fikir ama oyuncuya ön yargı ile yaklaşmak daha oynamadan hakkında olumsuz yazılar yazmak sence normal mi ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oyuncunun futboluna ben hiç kötü bi yorum yapmadım zaten farkındaysan.. 800 bin euroya antepin aldığı adama 8 milyon euro vermek mantık dışıdır.. benim derdim yönetimin yaptığı yanlışlar. yönetim tarafından verilen sözlerin tutulmaması ve izlenilen saçma transfer politikası. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | allah aşkına bu tabata nedir?brezilyalı diye mi çok iyi?beşiktaşta oynayacak kapasitede değil.beşiktaşın tüm yabancıları milli takımlarında oynamalıdır bence.milli olan oyuncular olmalıdır.milli olan kim var? sivok,ernst az biraz ferrari.van der vaart yada dos santos alınmalıydı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bütün takımlar kadrolarını kurmuşlar hangi takım futbolcusunu verir ? bu zamanda alabileceğinin en iyisini aldı | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
arkadaşım..bir şeyin fiatını etkileyen faktörler arasında ona duyulan ihtiyaç maliyetten sonraki en önemli unsur dur..yani sana şöyle söyliyeyim...1 şişe suyun fiatı bakkalda 50 kuruştur ama deniz kenarında 1 liradır..çünkü denizden çıkmış,güneş altındaki adamın suya ihtiyacı daha fazladır..bunun adı arz/talep ilişkisidir..Yani,bir mala olan ihtiyacın fazlalığı,alındığı anda göreceği işin çapı bazen ederinden fazla ödenmesini gerektirir.. Tabiiki tabata yı sezon sonunda masaya otursan en fazla 4-5 e alırsın..ama transferin bitmesine 1 gün kalmış,diğer alternatifler de Beşiktaşı beğenmemiş,eldeki adaylardan Yusufun sakatlığı uzamış,Tello yeterince verimli olamamış ise koz G.Antep başkanına geçer..ve o anda Tabatanın değeri 8 milyon olur.. Ekonomide,iki bedel vardır 1-Nominal bedel: Yazılı olan değer.. 2-Raiç bedel : Yani ,o mala o anda duyulan ihtiyacın getirdiği bedel Beşiktaş ,Tabata yı raiç bedel üzerinden almıştır..Olaya bu şekilde bakarsak daha gerçekçi olur bence arkadaşım..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |