![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bende daha önceki söylediklerimi tekrarlıyorum sende bu büyük Beşiktaş taraftarından birisin gel buyur küfür et stadta gelemiyorsan bulundun yerde toplan orda küfür et gideceklermi ? hayır biz burda sivas maçında yaptık bunu sonuç galip takım malup oldu yönetim gittimi ? hayır. o maçtan sonra bir tane isim çıktımı muhalafet oldumu ? hayır olan takıma oldu 3 puan gitti. Bir muhalif isim çıkmadan protesto anlamsız olur bunu Büyük Beşiktaş taraftarı biliyor kimse şüphe etmesin ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Şampiyonluk sonrası herşey unutulup büyük başkan die bağırdıklarını hatırlayınca o yapılanlarında benim gözümde pek bi anlamı kalmıo ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | tabata transferi beşiktaşın hedefini açıkça göstermiştir.türkiyede 2 büyük yaratılmaya çalışılıyor diyordu sayın başkan.eee sen böyle savurgan olursan,elalem elanoları,keitaları,andre sandosları alır.kadroları yıldızlarla donatır,bizde öyle baka kalırız.sen bizi ekonomik olarak ve kalite olarak düşürdün başkan. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben her maç oradayım büyük başkan diye bağardığımızı hiç hatırlamıyorum. bilakis burda başkan için değişti görevde kalsın diyenleri okudum ben sampiyonluk sonrası bile bu görevi bırakması gerektiğini yazdım. Küfür dağarcığın genişledi bak sonuç ? yönetim hala yerinde yani çözüm yolun yanlışmış ![]() Konu Gokhan tarafından (31-08-2009 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | rockstar sadece provakasyon yapıosun olm sen provakatörmüsün nesin ..
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | görcez olum görmeden konuşmayın .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adam güzel ona kimse bise diyemes ama 8 milyon euroda etmes ki yhaa o paraya tabatadan daha kaliteli adamlar alınır
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Destek mestek filan diyorya bazı arkadaşalar biz de eleştiriyioruz ya aramızdaki farkı size söyleyeyim. 1-Sizler günü kurtarma peşindesiniz. Bizler geleceğin nasıl karanlık olduğunu görüyoruz. 2-Siz bu sezonu düşünüyorsunuz, biz geçmiş sezonları dahi düşünürüz 3-Siz gelecek transferlere aman destek verelim dersiniz, biz onları nasıl elden çıkarırız, boşa giden milyon eurolar ne olacak diye düşünürüz. 4-Siz ona destek verirsiniz 1 tane atarsa kendine gelir dersiniz, biz imza parası için hiç utanmadan ağlayan sızlayan adama nasıl kaptanlık pazubandı verirler diye düşünürüz. 5-Siz küme düşmeye aday takıma 2 gol atılınca tüm sorunların bittiğini düşünürsünüz biz bu futbolla şampiyonluk adayı rakiplerimize karşı neler yapacağımızı düşünürüz. Herkes farkında aslında neyin ne olduğunun. Kim haklı kim haksız kulüp nereye gidiyor belli. Kiminin işine geliyo bu hal kiminin ise canı yanıyo bu duruma ve benim gibi sadece üç-beş cümle yazıp durur. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |