![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Şampiyonluk sonrası herşey unutulup büyük başkan die bağırdıklarını hatırlayınca o yapılanlarında benim gözümde pek bi anlamı kalmıo ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben her maç oradayım büyük başkan diye bağardığımızı hiç hatırlamıyorum. bilakis burda başkan için değişti görevde kalsın diyenleri okudum ben sampiyonluk sonrası bile bu görevi bırakması gerektiğini yazdım. Küfür dağarcığın genişledi bak sonuç ? yönetim hala yerinde yani çözüm yolun yanlışmış ![]() Konu Gokhan tarafından (31-08-2009 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Anlaşıldı mı yavrum !..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | rockstar sadece provakasyon yapıosun olm sen provakatörmüsün nesin ..
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
arkadaşım..bir şeyin fiatını etkileyen faktörler arasında ona duyulan ihtiyaç maliyetten sonraki en önemli unsur dur..yani sana şöyle söyliyeyim...1 şişe suyun fiatı bakkalda 50 kuruştur ama deniz kenarında 1 liradır..çünkü denizden çıkmış,güneş altındaki adamın suya ihtiyacı daha fazladır..bunun adı arz/talep ilişkisidir..Yani,bir mala olan ihtiyacın fazlalığı,alındığı anda göreceği işin çapı bazen ederinden fazla ödenmesini gerektirir.. Tabiiki tabata yı sezon sonunda masaya otursan en fazla 4-5 e alırsın..ama transferin bitmesine 1 gün kalmış,diğer alternatifler de Beşiktaşı beğenmemiş,eldeki adaylardan Yusufun sakatlığı uzamış,Tello yeterince verimli olamamış ise koz G.Antep başkanına geçer..ve o anda Tabatanın değeri 8 milyon olur.. Ekonomide,iki bedel vardır 1-Nominal bedel: Yazılı olan değer.. 2-Raiç bedel : Yani ,o mala o anda duyulan ihtiyacın getirdiği bedel Beşiktaş ,Tabata yı raiç bedel üzerinden almıştır..Olaya bu şekilde bakarsak daha gerçekçi olur bence arkadaşım..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | |||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | görcez olum görmeden konuşmayın .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adam güzel ona kimse bise diyemes ama 8 milyon euroda etmes ki yhaa o paraya tabatadan daha kaliteli adamlar alınır
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |