![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Birazcık araştırmanı tavsiye ederim..
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
| | |
| | #2 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batuhan uzun zamandır soru işareti haline geldi. Bu hem kendisi hem beşiktaş için bir şans aslında. Bu şansı iyi değerlendirir golleri sıralarsa çok şey değişebilir. Yok aksi olursa batuhanın başka şansı kalmaz sanıyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #3 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoca satılmayacağını ve takımda kalacağını söyledi artık herşey Batuhanda. Batuhanın futboluna kimse birşey diyemez ancak daha önceden yaptığı hareketler ve sözleri korkutuyor beni açıkçası umarım bu tarz çıkışları bırakır Beşiktaş ve Türk futboluna faydalı olur. | ||
| | |
| | #4 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | o degil olurda takim bu sezon kotu gidisten dolayi dusus yasarsa batuhanda tam o arada kadroya alinirsa batuya yazik eder bizim isbilmezler adim gibi eminim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #5 | ||
| forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 sene oynasın batuhan bu takımda.. sercan 9 milyon euro ediosa batu en az 19 milyon euro eder.. herkes önyargıyla yaklaşıo batuya.. acaba kaç maç beşiktaş formasıyla maçını izledilerki... Bi şans verilsin herkes görücektir zaten.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet ya batu sakatliktan daha yeni cikti, hele bi antramanlara katilsin o zaman hoca biseler düsünür
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batuhan Kadro'ya Girdiğinde , 3-4 Maç Gol Atamadığındada " Defol Batuhan " dersiniz. Neye Acele Ediyorsunuz Anlamış Değilim.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
| | |
| | #9 | ||
| tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | batuhanı merak ediyorum derken : beşiktaşta şu anki kadro içerisinde nasıl bir performans sergileyeciğini bilmiyorum demek istedim . tanıma meselesine gelincede tanıyorum elbette ama bjk de oynarken fazla görmediğim fazla tanımıyorum .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batuhan 3 hafta sonra oynayabilir daha idmanlara bile cıkmadı | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |