![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zor geçicek ama kazanmak zorundayız bu maçı.. beraberlik ve yenilgiyi düşünemiorum bile.. fark 9a çıkar yoksa.. daha ligin başında böyle bi farkı kapatmak imkansız gibi bişi olur.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sivok vasat diyoruz fakat Çek Milli takım aday kadrosunda.Toraman-Sivok-Ferrari-İsmail en ideali...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | içimde kötü hisler var gs maçı ile ilgili ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | sivok vasatmı yuh artık hahaha muhahaha bunun yanısıra GS MAÇINI ALCAZ ULAN ŞIMDI IÇIME DOĞDU ![]() AH ULAN YONETİM ŞU TABATAYI LIG BAŞLAMADAN ALSAYDINDA ŞU PUANLARI KAYBETMESEDIK NE OLURDU ![]()
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (31-08-2009 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hahaha... tabata sen neymişsin be... bi ara delgadocular çıkmıştı şimdide tabatacılar.adam 1 maç iyi oynuyor adama tapıyorsunuz. tabata sıradan bir futbolcu. benim için 10 numara değildir.sergenden sonra 10 numaranın hakkını veren bir topçu beşiktaşa daha gelmedi.sergen bambaşkaydı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |