![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | onun gideceği gbi gözüküo her şey ama bilinmes
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boboya halen güveniyorum adam bir kendine gelsin az cok neler yapacagini biliyoruz heleki manchestere karsi büyük kozumuz olacakdir diye düsüniyoirum
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence denizli boboyu satar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | fink tabata delgado allahnızı seversenız bız gazantep spordan daha kotu transferler yaptık adamlar vaz te yı getırdı bız adamlardan tabatayı o kadar para verıosan bıraz daha koy ıyı genc oyuncu al bence tum yabancılar gıtsın zaten gıdecekler yanlarındada tupcu ve yonetımını ,teknık heyetıde gotursunler
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aynen çok kötü baksana daha gazantepspor'u bile yenemiyoruz
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobuyu sampiyonlar liginde oynatip 2-3 gol atarsa iyide performans gösterirse ocakda satarlar ama form tutmasi lazim simdi oynadigi gibi oynarsa sezon sonu belese gider birde bu adamin sözlesmesi saten bitiyo sezon sonu neden ocakda para verip alsinlar ki bence yönetim boboyla yeni bir sözlesme imzalamasi sart uyuma yönetim icrat göster biraz yaf
__________________ BJK... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nihat manu kendini toplarsa bobo gitti demektir
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo gidince golleri kim atacak? Saçmalık ya ne gitmesi. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |