![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Sorumsuz ''Taraftarların'' Taraftarlığı Bırakıp Tarafsızlığa Soyunması Bizi Leş Kargılarına Yumulunacak Leş Olarak Gösterdi Ve Son Günlerde Her Yerde Bjkmizi Eleştirmek Moda Oldu . Ben Tarafsız '' Taraftarlarımıza '' Önce TARAFTAR Kelimesinin Sözlük Anlamına Bakma Daha Sonrada Ona Göre Davranma Çağrısı Yapıyorum . Belki Geç Oldu , Ama Zararın Neresinden Dönülürse Kardır . Bazıları Biz Bizeyiz Sanıyor Ama Hiçte Öyle Değil Inanın Gerek Burda Gerek Diğer Taraftar Sitelerinde Yazılanlar Leş Kargalarının Ağzına Gidiyor Onların Konuştuklarını Ise Futbolcularımız Ve Teknik Ekibimiz Okuyor . Üzerlerinde Büyük Baskı Oluşuyor Ve Baskı Yarar Değil Zarar Getiriyor Böyle Devam Ederseniz Getirmeyede Devam Edecektir . .. Tekrar Söylüyorum Bu Tv De Çıkıp Bjkmizi Eleştiren Adamlar Objektif Yorumcular Falan Değil Lütfen Saflığa Kapılmayın , Futbol Artık Sanayi Ve Adeta Kurtlar Sofrası e Farkında Olun Artık . Burda Kimsenin Konuşmasıyla Demirören Düşmüyor Yada Beğenmediğiniz Transferler Gidip Van Der Vaart Quaresma Deco Gelmiyor . Ancak Leş Kargalarına Malzeme Veriliyor . Lütfen Bu Çağrımı Sataşma Olarak Almayın .. Kardeşçe Bir Tavsiyedir Takımımızın İyiliği İçin Okuyun Ve Sadece Bir Düşünün Haksızmıyım ? Haklımıyım ? Yanlış Birşey Söylediysem Özür Dilerim . Saygılar
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (31-08-2009 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |