![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
bana delgado acılımını yaparken bu adamın mevkisini sölermisin o zaman ne bu yane nerde oynar!!! orta sahada oynamaz diyorsun yane 10 numara olarak!! diyorsunki kadroda tutulmalı neden tutulsun ben senin delgado mevki tarifine bakınca, sana hemen bjkden iki isim sölerim nihat ve holoskoda bu yapıda oyuncular!! ee bir zaten nihatın var birde yabancı kontejyanından holosko var neden delgadoyu kadroda tutalım??? satın gitsin geldiğinden beri en fazla kurtardığı 3 mactır göndermek lazım aga ben bunu bilir bunu sölerim..! Türk olsaydı belki kalsın derdim!!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Konu kral_kobra35 tarafından (06-09-2009 Saat 04:28 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Serdar Özkanda antremanlarda tozu dumana katıyor ama maçlara gelince donup kalıyor ne yapacağını bilmiyor. İş antremanlarda bitmiyor lig ve özellikle Ş.L. ben hala Tabatanın asla bizim takımın 10 numarası olabileceğine inanmıyorum ama inşallah utandırır beni. Çok zor... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |