![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar hepimiz yıllardır besiktaşımızın avrupada daha iyi yerlere gelmesi için (taraftar olarak) elimizden geleni yapıyoruz...ve avrupa maclarını derbı havasında ,bır baska heyecanla ızlıyoruz ..benim merak ettiğim konu ülkemizin puan ıhtıyacınıda etkılıyen avrupa kupalarında oynayan takımlarımızı gonulden destekleyıp desteklemedıgınız Ben kendi hislerimi aktarayım :İlk once fenerbahcenın hangi sartla olursa olsun avrupada basarılı olmasını ıstemıyorum (zaten olamıyolarda ![]() besıktasımızın fınal oynaması durumunda ,galatasarayın bellı bıryere kadar gelmesını kabul edebilirim (eger ulkemızın acıl puanlara ıhtıyacı varsa) kayseri,gazıantep vs anadolu takımlarını ıse yurekten desteklıyorum hatta besıktas-kayserı fınal oynamasını cok ısterım sızler ne dusunuyorsunuz .......
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla kendi kendilerine cumhuriyet kuranları tabii ki avrupa maçlarında destekleyecek deilim ben Türkiye Cumhuriyet inin her takımının avrupada başarılı olmasını isterim başka cumhuriyetler beni ırgalamıyor... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ülke puanı açısından başarılı olmaları, maç kazanmaları çok ama çok önemli. Bu yüzden başarılarını isterim. Hangi takım olursa olsun, her başarılı sonuç takımlarımız adına bir sene sonraki Avrupa kupalarında ön elemesiz gruplara kalmamız için ileriye doğru bir adım demektir. | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Valla ne yalan söyleyeyim.F.Bahçe'nin maçlarında rakip takımı tutuyorum hep ama G.Saray'ı destekliyorum maçlarında.Eskiden tam tersi G.Saray'ı desteklemezdim ama Aziz Yıldırım F.Bahçe'den gidene kadar anti-F.Bahçeliliğim sürecek.G.Saray'ı da Özhan Canaydın'ı sevdiğim için Avrupa'da destekliyorum.Ama ara sıra televizyon Adnan Polat'ı gösterdiğinde beter olun diyorum. ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dünyanın hiçbir takımının taraftarı, rakibinin maçlarında onu tutmaz, bu konuda kimse kimseyi kandırmasın ama şöyle bir gerçek de var ki uefa'da şu anda 15. sırada bulunuyoruz, 1 basamak bile düşmemiz gelecek yıl şamp. ligine tek takımla ve 2 öneleme maçı oynayarak katılmamız anlamına geliyor, başka bir açıdan bakarsak da 11., 12., 13., 14. ile aramızda da çok büyük farklar yok, yani 2-3 galibiyet fazla almamız onları da geçmemizi sağlayacak... durum bu, şu anda bana sorsanız fenerbahçe'nin gruplara kalmasını, galatasaray'ın liverpool'u yenmesini ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |