![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | lig öncesi de çok farklı bir serdar izleyeceğimiz söylenmişti..4 maç geçti,hazırlık maçları geçti..serdar aynı serdar..değişen birşey yok..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | acaba serdar bu kendi söylediklerine inaniyormu?vaad ettigi süper serdaRin gelecegine kendi inaniyorsa ozaman bizde inaniriz.ama sözde inaniyor olabilir ama gercekte bence kendide inanmiyor.bjk formasi ona diger bazi oyuncularda oldugu gibi 2beden büyük geliyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serdar antep macında cok iyi ve istekli oynadı ben bu cıkısını sürdüreceğine inanıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | haklisin,inanmaya devam.inanmak basarmanin yarisidir.bak bana 3sezondur delgadoya inandim ha bumac ha sumac patlama yapacak dedim,bugünlere geldim.keza serdarda aynisi.bencede inanmaya devam et,ben inanmaktan baya yoruldum,istirahate cekiliyorum,sizlere kolay gelsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | onun asıl sorunu topla fazla oynaması bunu atlatırsa Beşiktaş ın deil türkiyenin yıldızı olur
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu cocuk çok buyuk oyuncu olacak ama bız görebılecekmıyiz bılmıyorum ...şaka bır yana gercekten cok yeteneklı ama neden tutturamıyor anlamadım bir türlü...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |