![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siz bizi küücmseyin daha en büyük iyiligi yapmis olursunuz neolur dahada kücümseyinki yenilginiz dahada agir olsun
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 yıldır Beşiktaş izlerim..Bizim takımın en büyük özelliği ,favori olduğu maçları kaybeder,favori olmadığı maçlarda da sürpriz yapar..bırakın ,medya onları favori göstersin..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz bügune kadar hep eksik kadro ile kötü futbol oynadık. Kötü futbol oynadık ama yenilmedik , geçen sene ki gibi pozisyonda vermedik. Milli maç için verilen arada sakat futbolcularımızın da takıma katılacak olması bugune kadar izlediğimizden farklı bir Beşiktaş izleyeceğimizi düşündürüyor bana. Derbilerin favorisi olmaz maç oynansın kim kimi parçalamış ona göre yorum yaparız. Hızlı giden at ve pisliği olayını bilmesi gerekir cincon taraftarının erken havaya girmiş gözüküyorlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | maçı iple çekiyoruz..!
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | basligi okuyunca mutlaka bir manu futbolcusunun demeci sandim. ama bu söz gs den geliyor....a,aaaaaa dedim kendi kendime....... lan bunlar ne zaman adam oldu da bizi parcaliyorlar??? tarihlerinde hic parcalamislarmi?????
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ne parcalıyosun oyuncak mı bee | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Biz Galatasarayi Ali Sami Yende en son 100. yilimizda yenmistik. Bu halimizle Geseyi yenmemiz cok zor. Sampiyon olmus takimi bozarsan olacag budur. Cisseyi yollayip Finki alirsin olacag budur !!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |