![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Defansta açıkcası hala İbrahim üzülmezi düşünen arkadaşlar size şaşıyorum..Keita karşısında İboyu bulursa sol tarafımızı çarşıyada gönderir pazarada gönderir..O bölge alternatifsiz bir şekilde İsmailin olmak zorundadır.Ve ben ismailin o bölgede ibrahimden çok daha başarılı olacağına inanıyorum. Arda konusunda sağ kanat Ekreme teslim edilmeli diye düşünüyorum ama bakalım hocamızın kafasından neler geçiyor..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Defansta Üzülmez artık yetersiz.Bunu anlamak zor değil.Eski ibo değil o.Çizgi üzerinde sağından atıp solundan geçerdi bir aralar. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abuk subuk Mustafa Denizli süprizlerine hazır olun.! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abisi n'olur bu tip ifadelerle eleştirmeyelim hocayı..hayatının 50 yılını futbola vermiş birinin hamlesini hangi ,bilgi deneyim ile "abuk subuk" diye nitelendiriyoruz ki..sen böyle şeyler yazmazdın pek ama.. ![]()
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (08-09-2009 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ekrem in tarafında elano ya da kewell oynar ortada Arda oynar bence böylece Ernst Arda yı tutabilir kendini zorlarsa...Elano zaten yavaş adam ama kewell olursa ben yine sağ tarafta zorlanırız diyorum... Mustafa Hoca 4-4-1-1 le çıkacak ama Tabata yı oynatırsa yabancı sınırı aşılıyor...
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Beşiktaş,en az GS kadar hücumda etkili bir takımdır,yukarıda da yazdığım gibi ,Tabata geçen seneki standardında oynasın,Holosko ve Nihat gibi forvetlere en az 2 şer gollük top bırakabilir..Denizli hocanın bu maçta beraberlik kovalayacağını da sanmıyorum..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
savunmada Emre güngör veya emre aşık oynayacak bunlar hızlıadamlar G.Cam sakat...ayrıca Galatasaray top rakipteyken oyunu iyi parselleyip alan genişken bile alan rakibe dar geliyor yani bunu atlatmak için topun bizde kalması lazım Nonda dan sonra bunu en iyi yapan adam nobredir ama oynamayacak mesela nonda ve nobre tipi oyuncular ilerde ayağında top tutar takım rahatlar ileri çıkar bizde cincon u böyle etkisiz hale getirebilirdik ama oyunu iyi parselliyorlar her bölgede bi cinconlu var topu bi yere atsan basıyolar hemen...topu da ayaklarında iyi tutuyolar baros değilde nonda oynarsa daha da zorlanırız top tutma konusunda...tamam adam adama yerine takım savunması yapalım herkes bassın o zaman sorun kalmaz cincon feleğini şaşırır ama erken yorgun düşeriz yani artık herşey M.Denizli ye kalmış hayırlısı...
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geçen seneki derbi maçlarına çıkardığı kadroları hatırlıorumda, umarım ters bi kadro çıkarmaz bu maça.. sol bekte köybaşı, sağ bekte ekrem dağ oynamalı... Üzülmezlik maç değil bu.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |