![]() |
Gölge Yönetim'in Sofya çıkarması Beşiktaş'ın Ocak ayında yapılacak kongresinde başkan adayı olması beklenen Tuncay Özilhan, işadamı arkadaşlarıyla Sofya'ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Anadolu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın, Beşiktaşlı yakın dostları İhsan Kalkavan, Bahattin Demir, Ömer Sabancı, Mehmet Mermer'le birlikte özel uçakla maç günü Sofya'ya geleceği belirtildi. Tuncay Özilhan, "Böylesine önemli bir maçta takımımıza destek olmak için Sofya'ya gidiyoruz. Bizim kimseyle kavgamız yok. tüm amacımız Beşiktaş'ın Avrupa'nın sayılı devleri arasında olmasını sağlamak" dedi. :: Kartalhaber.com :: |
Tunca Özilhanın başkan olmasını ben çok isterim...güzelde bir yönetim kurar...paralıda başkan vizyonuda var bilmiyorum... |
ben demirörenin bir dönem daha başkanlık yapacağını düşünüyorum |
Tuncay ÖZİLHAN dürüst birisidir fakat yönetime adaylığını daha açıklamadıydı ilk defa gördüm gerçekten çok şaşırdım...:D |
tuncay özilhan ocak 2007 de takımın başkanı olabilir.. |
tuncay özilhan efes pilsen basketbol takımının sahibi deyil heralde ben yanlış hatırlıyorum efes pilsen beşiktaş maçında olanları hatırladımda birden neyse...... |
Bu tür haberler klube zarar verir, Kartalhaberin tüm haberleri klube zarar verir. Mevcut bir yönetim varken böyle haberler çok çirkin.. İNADINA TİGANA İNADINA DEMİRÖREN... |
burada önemli olan beşiktaş'ın başarısı, tuncay özilhan ismi varsa ortada beşiktaş'a zarar diye birşey söz konusu olamaz, evet seçime kadar başkanımız demirören ama orada herkes şapkasını önüne koyarak düşünmesi lazım, sadece kulübe verilen paralarla veya yapılan transferlerle yönetim olmuyor, beşiktaş ismini her zaman yukarılarda ve onurla taşıyacak ve karizmasının yanı sıra beşiktaş'ı iyi yönetebilecek bir kadronun oluşturulması lazım artık... tuncay özilhan önderliğindeki bu kadronun beşiktaş'ın yeni yönetim kurulunu oluşturmasını istemek, kesinlikle beşiktaş'a zarar vrmemeli, sonuçta gelen tüm yönetimlerin öncelikle düşünmek zorunda oldukları şey, kişisel rantları değil, beşiktaş'ın başarısı olmalıdır... yıllardır efes pilsen isminin avrupa'da bir marka haline gelmesi için çalışan ve bunda da çok başarılı olan tuncay özilhan ismi, bana heyecen veriyor... ayrıca geçen yıl bjk-efes pilsen arasında oynanan maçta çıkan ufak tartışmayı bu konuyla bağdaştırmak çok ilkelce... |
inşaallah yeni başkan o olur. en azından klup yönetmesini iyi beceren birisi |
demirören köttü yönetici degil ama cok da ıyı degıl |
tuncay özilhan'ı isterim gerçekten.İşini bilen,akıllı ve çok mütevazi bir kişidir.Bakalım ocakta ne olacak... |
Mute Ye Cevap çok ilkelce ha geçen yıl resmen abdi ipekçide işkence yaptılar taraftara biletleri olanların bile bazıları salona alınmadı maç saati efes yönetiminin girişimiyle 3-4 kez değiştirildi belkide öyle olmasa geçen yılı sonuna kadar hakkettiğimiz bi kupayla kapatacaktık basketbolda bu ilkelce öylemi.... neyse asıl sorun şu herkes özilhanı istiyor niçin paralı başkan diye bu kadar saçma birşey olamaz kardeşim hangi avrupa ülkesinde paralı başkan kaldı her kulüp profsyoneller tarafından yönetiliyor chelse hariç kaldıki oradada yönetime profesyoneller bakıyo abramoviç sadece para veriyor herkes gelileri artırma peşinde kulübün geliri kişilere bağlı olduğu sürece başarı beklenemez paralı başkan gelir verir paraları başarı gelmez gönderilir veya istifa eder ondan sonra M.ALİ YILMAZ'ın tese ye yaptığı gibi icraya verir kulübü bumu.. bence kulübün gelirlerini artırmaya yönelik projeleri olan akıllı başlı insanlar gelsin yönetime HÜSNÜ GÜRELİ gibi METE DÜREN gibi İBRAHİM ALTINSAY gibi... |
parayla saadet olmuş olsaydı ezikler dünya şampiyonu olurlardı önemli olan gelecekte bizi düzlüklere çıkaracak gelirlerimizi artıracak bir yönetim gelmesi |
kartalhaber yine karıştırıyo ortalığı bence:( gitmişse de adam beşiktaşı seyretmeye gitmişdir,polemik konusu olmamalı bence.. |
bence ocak ayına akdar eger beşiktas liderden gerideyse bu başkan gider artık tuncay özilhan mı olur baska bir adymı bilmem ama ben artık bu demirören ve yönetiminden bıktımm her sezon umutlarla giriyoruz hüsran yasıyoruz bakın bi derbi bile kazanamadık daha yönetim vasıfsızzz |
ben tuncay özilhanı futbolun içinde hiç görmedim şimdiye kadar,bu işler sadece iyi bir şirket yöneticisi olmakla da bitmez,biraz da futbolu bilmek lazım |
ben 2 kişiinde yönetimine bişey demiyorum ama şu an sinan engindeki futbol bilgisi gibi bir beşiktaşlı gelecekse gelsin futbol bılgisi olmayan başkan istemıyoruz...ticareti bilen futbolu bilen adam gibi adam istiyoruz... |
Demirören başkan kalabilir... |
tuncay özilhan başarıyı getireceğine inanıyorum...başkan olmasını isterim ve çok kaliteli bir yönetimle seçime girecek diye de makalelerde okumuştum... |
bence en ii aslternatif |
3 senedir aynı filmi izlemekten bıktım ya...hep aynı hüsranlar... |
yıldırım demirören kalmalı sadece yönetim kadrosunu degiştirmeli bize tuncay lazım degil vizyon'sa demirörendede var bence kalmalı yıldırım demirören bizi ileriye götürecek tek başkan diye düşünüyorum |
demirorenden iyi olabilir diye dusunuyorum bu yonetimin geldi geleli sampiyon olamadik |
bence yıldırım başkan 1 dönem daha başkanlık yapacak.bencede en doğrusu bu olur.çünkü hiç bir fedakarlıktan kaçınmadı bjk için.sportif başarı olmayabilir ama şunu unutmayalım ki alınan futbolcuların hiç biri kötü olsun diye alınmadı. |
Beşiktaş bu toplumun hassasiyetlerini her zaman dikkate almak zorundadır.Para mı?canı cehanneme.Beşiktaş tarihinde en fazla ve pahalı transferleri bu dönemde yaptı.Ama başarısız oldu.Her zaman bu klüpte oynayacak ii futbolcular bulunur. Ben bir alkol tacirinin manevi geçmişi hiç bir klüpde bu kadar derin olmayan Beşiktaş ımıza yakışmayacağını düşünüyorum.Beşiktaş yüzlerce alternatif yaratabilir.Tuncay özilhan bize çözüm olacaksa hiç olmasın... |
paraı diye yıldırım demirören geldi babasının hatrına beşiktaş oyuncak oldu elinde. allahtan bu sene bişeyler yaptılarda biraz idare ediyoruz. 20 milyon$ verdim diyormuş giderken alacağım diyormuş kaç milyon$ zarar ettirdi onu açıklasın önce. aziz yıldırım gibi bi adam 250 milyon $ koyuyor sadece tehtit olarak kullanıyor giderken alırım demiyor yerimegelenin kucağınna bırakırım diyor. |
demirören başkan yönetimini çok güçlendirmeli ve tekrar başkanlığa seçilmeli |
Alıntı:
|
demirören bi gitsin de gerisi kolay..... |
Türkiye`de Saat: 01:11 . |