![]() |
Tek Resimde 2 Başkan Arasındaki Fark |
biri ne kendisi ne de yöneticileri işi bilir diğeri hem kendi işi bilir hem yöneticileri fark bu... |
tipe bak ya |
Ne bu ya gayse forumundamı aldın bunu.! Adnan Polata tercih ederim Demiröreni |
Alıntı:
birde bu var http://img43.imageshack.us/img43/3949/85660703.jpg |
Yazık Yazık .. Beşiktaş Başkanına Yakışmayacak Hareketler. |
Orada ne oldugunu bilemezsin.Kendi başkanınızı ezik yöneticilere aşağılatmayın. Demirören azizeden ve o adnan olacak adamdan daha adamdır. Beşiktaşlı olması yeter. |
Alıntı:
|
Beşiktaşında galatasaraydan ne gibi bir isteği olurda yalakalık yapar düşünüdürücü. Başlık bir kere bomba Yani bunu gayse forumuna açsan gider. Resmen adnan polat mükemmel insan demirören yaramaz gibi bir anlam Ki onlamı çıkarmaya çalıştııgnada eminim Demiröreni sevmiyor olablirsiniz bende sevmiyorum ama kendi kulübünü aşağılayıcı şeyler açmasak iyi olur diyorum Orada sadece demiröreni değil tüm kulübü zan altında bırakıyorsunuz |
forumda 50 tane demirören topiği var da şimdimi itiraz ediliyor.yapmayın lütfen ya |
Var evet.O konulaların destekçisiyim.Demiröreni eleştirmelerinede katılıyorum.Ama bu konuda durum farklı.Bu konuda demirören adnan polata karşı küçük görülmüş bir havası var. Ve bu çok yanlış bir şey. |
Constantin haklı her ne kadar başkanımızı sevmesek öle veya böyle bu adam bizim başkanımız başkalarına ( beşiktaş ailesi dışındakilere ) karşı küçük düşürmememiz lazım |
şuraya bak ya!... yazık beee... Alaha havale ediorum... |
Şu tipe bak ya... Karizma süper.... Kimse benden Demirören e yok Klübün başkanıdır maşkanıdır diye SAYGI göstermemi beklemesin.! YAZIKLAR OLSUN.! |
Ya bırakın demirören i eleştircez diye diğer başkanları yöneticileri yüceltmeyi onların da neyi nasıl yaptıklarını biliyoruz birinin kendini aklaması gereken bi dolu olay var diğeri devlete sırtını dayamış işin görünen kısımlarında onlar için herşey hoş tabi bu medyayla da olmaya devam edecek zaten. Demirören i eleştirmek tabi ki gerekiyor ama diğer başkanları tepeye yerleştirmeden bunu yapmak lazım. |
Mision complete takim iyi gidiyorya ondan |
beşiktaşlılık duruşu. anca duruyoz zaten. bi yere gittiğimiz yok. rakiplerin olmadık yerlerde olmadık puan kaybederse şampiyon falan oluyosun. sonra kendini ortalara atıp gazetelere boy boy resim falan veriyosun. iki kupam var diye. benim artık bir beşiktaşlılık duruşum yok. durmayacağım. allahın günü bu adamlara e-mail atacağım. olmuyo böyle forumlarda bıdı bıdı zaman kaybı. 15-20 kişiyle beşiktaşı tartışmak. siz buralarda durun daha. bekleyin gese ile febe ne zaman puan kaybedecek diye. hadi bakem:D |
bu ne biçim konu yaaaaaaa adnan polat adisinide biliyoruzzzz demiröreni sevmeyebiliriz yalnız tipe bak diye dalga geçemeyiz o da Allah ın bir kulu ya |
ben buyasima geldim daha 3büylerin bir baskaninin karisiyla beraber deplasmandaki bir derbiye gittigini görmedim duymadim,bundan sonrada görüp duyacagima inanmiyorum.ayrica bir baskan düsünün koskoca bir camianin baskani,o kulübü yillarca yönetiyor ama yönetemiyor,yanlis isler yapiyor okadar skandallara imza atiyor ama enazindan o camianin baskani olmanin verdigi bir o gururu asaleti durusu bile gösteremiyor.bir halt yaptigin yok bari besiktas baskani gibi oturup kalk tv önünde.rezil olduk ya |
İnsanları dış görünüşleriyle yargılamak haddimize değiL !!! Ama karakter olarak birbilerinden yoktur farkı. Benim gözümdeki tek fark demirörenin beşiktaşlı olmasıdır... |
Alıntı:
|
benım gördüğüm iki fark ; birinin elinde iki kupa diğerinin elinde nouma'nınki...... gereksiz gereksiz başlıklar açmayın .... |
Alıntı:
simdi kiminle gitmesi gerektigini buraya yazacaktim ama dua et yeni katildim bu foruma.ilk dakikadanda kalbini kirmayim simdi. elalem ille biriylemi gidiyor?azize adnan karilarinin ellerini tutup inönüye saracogluna samiyene gidiyolarmi?acaba dün serdar özkan o golleri kacirmayip rüstü kovalik yapmasaydi skor 2.0 veya 3-0 bizim lehimize olsaydi acaba cincon taraftari neyapardi?galip olduklari halde demirören yeter diye kafa buldular,birde yenik olduklarini düsün bak ozaman küfürler tacizler nasil yapiliyor. neyse bu benim görüsüm,elbetteki istese gidebilir ama ya kis maz,bukadar iste.inönüye getirsin lafim yok ama samiyene saracogluna götürmemeli.sen bir arastir bakalim milletin yaptiklari geyikleri.demirören küfür yememek icin karisini getirmis oraya diye neler yaziyolar.neyse ocak ayina azkaldi,o makamdan gittikten sonra isterse bütün sülalesiyle gitsin o stadlara bizene. |
sıfatına .......... ya bu adamı istemiyoruz. hareketleri önemli değil. sanki kasıtlı olarak klübü parçalamaya çalışıyo. |
Alıntı:
Adnan polatın tipinden daha iyi bence, en azından beşiktaş taraftarı yani. atkı yeter. |
iftifa başkan.tbi bu foto iin demyrum bunu. |
Adnan polat ve yıldırım Demirören iyi arkadaşlar Ve maçtan önce konusurken gülüşüyorlar o an foto muhabiri öyle yakalamıs fotoyu ne olmus yani gülüyor diye unutmayın kendisine ne kadar saygı göstermesenizde makamına saygı gösterin Beşiktaşımızın Başkanına hakaret etmeyelim aşağılayıcı sözlerden kacınalım arkadaslar |
güldüğü için adama demediğinizi bırakmamışsınız çok garip |
artik ne yapsa suc oluyor malesef ve o bunu hakediyor cunku yaptigi hicbir hareket verdgi hicbir poz samimi gelmiyor artik taraftara |
Alıntı:
ben adamligini burda tartisamam , o derece sanirim aramizda kimse onu tanimiyor. ama burda demirörene karsi yapilan yorumlar sadece bu resimden yola cikarak yapilan yorumlar degil tabikide, ama bu görüntüler hele hele gs deplasmaninda Besiktas kulubu baskanina yakismayacak görüntülerdir. sen 106 yillik koskoca bir cinarin baskanisin, her hareketine dikkat etmen gerek. süleyman seba yi hic böyle gördünüzmü? göremezsiniz......sebanin bi durusu vardiki, saygi duymamak mümkün degildi, yigit,mert, babacan bi durus. gören bilioduki karsindaki insan cok degerli ve cok saygin. serdar bilgilide de bunu görüyorduk. BU baskan Besiktasimiza ya-kis-mi-yor....... |
Benim anlatmak istediğimi anlamak için olaya objektif bakmak gerekir ki bunu yapabilen çok az kişi var burada. |
baskaLrını yuceLterek bızım baskanı eLestırmeyın tamam hos bı goruntu oLmayaßıLır ama sonucta guLme tarzı guLme stıL ı budur besıktas yenıLdıgınde gozLerı doLunca zoom yapıp cektıkLerı zaman harbı besıktasLı heLaL oLsun denıyo da adam guLunce mı suc oLuyo.. besıktas adına yaptıgı seyLerı eLestıreLım Lutfen.. |
ya adam gülebilir maçtan önce sonuçta hani maçtan sonra yapsa anlarımda zaten aile dostu bunlar birbirleriyle şakalaşıp gülerler kime bundan kardeşim başkanın tipine laf söyleyen bir kaç arkadaş olmuş onları şiddetle kınıyorum ister başkan olsun ister dilenci olsun ister bşka bişey olsun insanız hepimiz eleştiren arkadaşlarında eminim böyle anları olmştur hiç gerek yok böyle şeylere |
http://img38.imageshack.us/img38/545...f58dabb7f2.jpg YAZIKLAR OLSUN SANA asıl sana yazıklar olsun burock insanların dış görünümüyle gülüşüyle dalga geçmek hele hele bu fotoyu foruma konu olarak açtığın için YAZIKLAR OLSUN SANAA |
Bir insan etrafindakiler tarafindan artik güvenilmeyen biri olmussa,artik sevilmeyen biri olmussa o sahis neyaparsa yapsin herkese cirkin gelir antipatik gelir.adam su icse bile etrafindakiler gicik olur.ayni ben ve bizlerin gicik oldugu gibi.buyüzden baskanin su hareketini kimse savunmasin,cünkü gercektende hos bir görüntü degil.isterse adnan polatla cocukluk arkadasi olsun,bütün türkiyenin izledigi bir macta böyle poz verilmez.birde sunu sormak istiyorum.eyer demirören ve polat cok iyi aile dostlariysalar neden gecen sezon adnan efendi besiktasimizi kastederek TEZGAH kurulmus dedi.demirören o besiktasin baskani,hicmi utanmadi polat bunu yaptigina.ayrica eyer bunlar bukadar samimiyse cincon gökhan zani alirken niye adnan efendi demiröreni birarayip enazindan izin almadi veya söylemedi?demirören ve yöneticiler imzalar atildiktan sonra tv basindayken ögrenmisler.ben sahsen böyle bir durumdayken aile dostum,söylenildigi gibi cok samimi oldugum birine böyle yapmazdim,enazindan kendisini arar BAK OYUNCU BIZI ISTIYOR;BIZDE ANLASTIK;NEDERSIN diye sorardim.anlayacaginiz kimse samimiyetten aile dostlugundan bahsetmesin.haluk ulusoy tff baskani secildiginde baskanimiz hüngür hüngür agladi,cok yakin akrabaydilar ama ondan sonraki dönemi hatirlayin neler oldu. |
Alıntı:
|
ya bırak gıt lutfen artık ne hallere dustuk ıstıfaaaaaaaaaaa |
demirkafaya ocakta yol gözüküyor |
Alıntı:
Fotoshoplu fotograflarla Beşiktaş Başkanına saldırmaktan hakaret etmek ve ettirmekten vaz geçin taraftarıda tahrik etmeyin . BURASI ULTRASLAN FORUMU DEĞİL . Maç içinde ve maç sonu başkanın suratında ki ıstırabı sıkıntıyı tv den gözümle gördüm size mi inanacam . |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:59 . |