![]() |
ayıptır kardeşim.Kapayın şu konuyu Utanmasanız başkanı geseli ilan edeceksiniz Maç öncesi 2 başkan arasında sohbet olmuştur o kadar. Ne diye abartıyorsunuz! Beşiktaş JK Başkanını bende sevmiyorum.Ama küçük de düşürmüyorum Burası besiktasforum.net.Başta basın olmak üzere herkes tarafından takip edilen bir forum Bu tür konularla basına ve eziklere malzeme çıkarmayı bırakın! |
bu adamdan biran önce kutulmak gerek |
adnan polat içinden bu yıldırım ne salak adam diye geçiriştir |
demirören in kapasitesi bu yapacak bişey yok.demirörenin okadar çok hatası var ki bunlar göze batmaz bile. bu adam değil mi gs ile aynı pankartla çıkan bu adam değilmi gs şampiyon olucak bizde kupayı alıcaz diyen bu adam değil mi türkiye kupasını ulusoya götüren bu adam değil mi bu demeçleriyle ve hakem hatalarıyla alınan türkiye kupasıyla tarihimize gölge düşüren bu adam değil mi paf la çıkarım diyip lafını yiyen bu adam değil mi topuz olayında camiayı küçük düşüren bu adam değil mi kulübü borç batağına sürükleyen bu adam değil mi fb nin kapının önüne koyduklarını alan bu adam değil mi g.antep i kalkındıran vs. vs. burdaki fotoğraf onun için devede kulak SN:BAŞKAN SEBA nın tırnaklarıyla kazıyarak bir yerlere getirdiği kulübü bu hale sokanlara yazıklar olsun |
ufuk söyledıklernde aynen katılıorum kardesm |
ya arkadaşlar sizin hiç samimi arkadaşınız yok mu, şakalaşmazmısınız. aynen böyle olur insan. yapmayın Allah'ınızı severseniz. Adam ne yapsaydı. resmi bir şekilde merhaba edip otursamıydı adamın yanında. bunlar tribünlere de bir çeşit mesaj olarak yapılıyor zaten. 1bakın biz ne kadar neşeliyiz, haydi siz de olun" gibi. bunun yanında ne olmuş insanlar mutluysa. ayrıca bu haraket maçın başı sanırım. maçtan sonra bu adam böyle gülüyor olsa söyleyin ne isterseniz de. bir insanın neşeli olmasından rahatsız olmak biraz değişik bir tutum değil mi? Bakın ne kadar güzel çoluk çocuk gelmişler efendi gibi maç izleyecekler. başka şeylere takılın beyler, bayanlar., beşiktaş taraftarı her zaman akıllı olmasıyla tanınmıştır. biz böyle tartışmalara girmeyiz. girmemeliz. Başkanı istemeyenler olabilir. bunu başka yerlerden tutarak çekiştirelim lütfen ayıp oluyor. İnsanların davranış biçimlerini irdelemek, karakterlerine sataşmak hoş değil. |
sadece yaptığımız yorumlara değil açtığımız konularada dikkat etmeliyiz. o ikiliin arasındaki konuşmayı bilmiyoruz. iki kare yüzünden başkanımızı olmadık durumlara sokmak haksızlktır |
Alıntı:
|
ne var şimdi bu resimde başkan diye hiç gülmeyecekmi bu kadar saçma sapan işler yapmayın.. |
Alıntı:
eyvallah kardeşim.Benim ve benim gibi düşünenlerin söyledikleri mantıklı zaten aksini düşünemiyorum. |
Türkiye`de Saat: 11:11 . |