![]() |
Okuyun Lutfen Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmaya İngiliz basını geniş yer ayırdı.. Bir çok İngiliz gazetesi Galatasaray'ın oyununa övgüler yağdırırken, Sarı Kırmızılıların Liverpool'a korku dolu dakikalar yaşattığı konusunda hem fikirdi.. Ancak İngiltere'nin önemli gazetelerinden biri olan Mirror, maçtan bir gün önce yaptığı hatayı yine tekrarladı.. Mirror gazetesi maçtan bir gün önce karşılaşmanın muhtemel 11'lerini verdiği panoda Galatasaray logosu yerine Beşiktaş logosu kullanmıştı.. Aynı gazete bugün çıkan baskısında da yine Galatasaray logosunu kullanmadı ve sayfalarından Beşiktaş logosuna yer verdi. Bunun bir hata mı yoksa kasıtlı yapılmış bir kışkırtmaca mı olduğunun takdirini sizlere bırakıyoruz.. :D :D :D |
bune bea :D:D |
hadı yaw hmm walal dusunmek lazım |
görüntü yok mu? |
GÖrÜntÜ OlsaymiŞ İyİ OlurmuŞ Valla |
yaaa görüntüsü nerde bunun ?? birde tamam gs yi ezdik de bizim logomuzda türk bayrağı var ve gs logosu gibi gösterilemesi hiç hoşuma gitmedi...komik de bulmadım... |
onlar yenilsinler bizim arma rezil olsun liverpool a yenildiler diye... eziklerinki ni koysalar süper olurdu onlar zaten alışkın!!!... |
Alıntı:
|
jose görüntü olsaydı düper olurdu baba olsun ama genede heryerdeyiz:D |
görüntü yok..... |
bu tür seylerin pek bi önemi yok heralde. bi kıskırtmaca oldugunu sanmam tamamıyla bi hatadır. ingiltereden galibiyetle en son biz döndük çünkü :D:D |
ingilizler 2-0 unutamamışlar herhalde |
lan armadaki renklerin asaletini ve koskoca B.J.K yazısını görmemişler mi? |
evet görsek iyi olurdu |
abi bu haberle gs lilerin diline sakız yaparsın bizi haberin olsun .yanlışlıkladır dabi ne kasıt olacak. |
sitelerini arastırdım görüntü bulamadım :( |
millet kafayi yemis :D:D:D |
demekki ingilizlerin hala beşiktaş hakkında kuyruk acıları var ki böle bir salakça haber yapıyolar iğrenç mahlukatlar |
Türkiye`de Saat: 00:40 . |