![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmaya İngiliz basını geniş yer ayırdı.. Bir çok İngiliz gazetesi Galatasaray'ın oyununa övgüler yağdırırken, Sarı Kırmızılıların Liverpool'a korku dolu dakikalar yaşattığı konusunda hem fikirdi.. Ancak İngiltere'nin önemli gazetelerinden biri olan Mirror, maçtan bir gün önce yaptığı hatayı yine tekrarladı.. Mirror gazetesi maçtan bir gün önce karşılaşmanın muhtemel 11'lerini verdiği panoda Galatasaray logosu yerine Beşiktaş logosu kullanmıştı.. Aynı gazete bugün çıkan baskısında da yine Galatasaray logosunu kullanmadı ve sayfalarından Beşiktaş logosuna yer verdi. Bunun bir hata mı yoksa kasıtlı yapılmış bir kışkırtmaca mı olduğunun takdirini sizlere bırakıyoruz.. ![]() ![]() ![]()
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | görüntü yok mu?
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() | onlar yenilsinler bizim arma rezil olsun liverpool a yenildiler diye... eziklerinki ni koysalar süper olurdu onlar zaten alışkın!!!...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| yaaa yenildiler evet bu ayrı bir konu da...peki logomuzdaki bayrak bunun şerefi ¿¿ cinconlar bu şerefi nasıl tadar...biz o bayrağı torpille almadık...çok kızdırdı bu haber beni... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |